< Terug naar alle leden

Stephanie Fransen

Senior Adviseur bij Bex Communicatie

Stuur contactverzoek LinkedIn

Bex Communicatie Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

In een wereld waarin veranderingen meer dan ooit de agenda van organisaties bepalen, geloven wij dat krachtige communicatie het verschil is tussen falen en succes. Daarom versterken wij de communicatiekracht van mensen, merken en organisaties.

ENGAGEMENT
Succesvolle organisaties hebben betrokken medewerkers die met plezier werken. Wij ontwikkelen strategieën voor verandercommunicatie, HR-communicatie en teamcoaching.

WAT WE DOEN
We versterken de betrokkenheid van medewerkers. We stimuleren met communicatie dat medewerkers met plezier werken, veranderbewust en veranderbereid zijn. Onze specialisten ontwikkelen daar strategieën voor en koppelen dit aan realisatiekracht.

VISIE
Een sterke organisatiecultuur is de beste basis voor een goede reputatie.

Organisaties die succesvol zijn, passen zich goed aan de omgeving aan. Klanten vragen andere dienstverlening; het verdienmodel, processen of organisatiestructuur moeten op de schop. We stimuleren met communicatie dat medewerkers met plezier werken, veranderbewust en veranderbereid zijn.

Dat doen we vanuit het besef dat organisaties veranderen als individuele medewerkers meebewegen en veranderen. De kans op succes is groter als medewerkers zelf de veranderingen vormgeven. We geloven dat betrokken medewerkers een voorwaarde zijn voor een succesvolle organisatie.

VERANDEREN
Organisaties veranderen als medewerkers veranderen. Betrokken medewerkers zijn een voorwaarde voor een succesvolle organisatie. Wij adviseren en faciliteren veranderprogramma's

REPUTATIE
Succesvolle organisaties hebben een sterke reputatie en zijn goed in communicatie. Ze kunnen luisteren, een goede dialoog voeren en leiderschap tonen. Ze weten mensen aan zich te binden en zijn geloofwaardig. Wij bouwen, versterken en beschermen reputaties van mensen, merken en organisaties. Van strategisch advies tot pragmatische uitvoering.


Contactgegevens
Piuslaan 70 A
5614 CM Eindhoven
T: 040-2945252
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1984
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -