< Terug naar alle leden

Gaydaa Alsael

Account Manager bij OrcaGroup

Stuur contactverzoek LinkedIn

OrcaGroup Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Kritische communicatie oplossingen
Altijd en overal bereikbaar

OrcaGroup
Het verbeteren van communicatie zit in het DNA van OrcaGroup. Daarvoor maken en leveren we de beste SaaS software. Onze oplossingen voor (kritische) communicatie leveren we aan meer dan 4.000 klanten. Dat zijn onder meer multinationals, NGO’s, ziekenhuizen, financiële instellingen, hulpdiensten en verenigingen.

Met meer dan 30 jaar ervaring weten we inmiddels wat de ins & outs zijn van communicatie. Zowel voor alarmering, ledenraadpleging en bereikbaarheidsdiensten. Van de zorg tot aan overheidinstellingen.

OrcaGroup staat voor vertrouwen, elke dag een beetje beter en samenwerken.

De Power van OrcaGroup
OrcaPower staat voor:
- OrcaGroup alarmering en bereikbaarheid Meer gemak, minder stress
- OrcaGroup alarmering en bereikbaarheid Vertrouwen als basis
- OrcaGroup alarmering en bereikbaarheid Elke dag een beetje beter
- OrcaGroup alarmering en bereikbaarheid We doen het samen

Onze oplossingen
OrcaGroup heeft al 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor (kritische) communicatie. Kwaliteit en service staan centraal in onze dienstverlening, dat wordt onderstreept door onze ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

iTel Alert
Met iTel Alert kan jij hulp snel activeren. Dat is de beste manier om de gevolgen van incidenten te beperken.
In een noodsituatie wil je kunnen vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare alarmering. Dat betekent snel alarmeren, voldoende hulpverleners oproepen en hen direct de juiste informatie meegeven over incident en locatie. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is.

Te gebruiken voor agressie, alleenwerkers, BHV, brand, crisis management, incident management, ontruiming, stille alarmering, storingen en zorg.

DutyFlow
DutyFlow is ontwikkeld om het proces rondom bereikbaarheidsdiensten te verbeteren en vereenvoudigen.
Buiten de reguliere werktijden schakelt DutyFlow bellers automatisch door naar je collega met dienst. De planning van de consignatiedienst wordt ingevoerd met de ‘iedereen kan het’-planningstool. En is de collega met dienst niet bereikbaar? Dan belt DutyFlow automatisch verder naar een back-up collega.

Via de website en mobiele app kun je altijd zien wie wanneer dienst heeft. Via de mobiele app kunnen collega’s zelf eenvoudig hun diensten ruilen. Geen uren gepuzzel meer met Excel-lijstjes of WhatsApp-groepen.

GroupMessenger
GroupMessenger is ook een alarmerings- en notificatiesysteem. Met GroupMessenger kunt u groepen mensen snel en effectief notificeren en instrueren.

De groep kan worden opgeroepen via de telefoon met een gesproken boodschap, via sms of via e-mail. De ontvangers kunnen direct reageren of ze beschikbaar zijn. U kunt vooraf bepalen wie in welke situatie moet worden gealarmeerd. Met GroupMessenger bent u op elk scenario voorbereid!


Contactgegevens
Cereslaan 8
5384 VT Heesch
T: 0412-695100
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -