< Terug naar alle leden

Liesbeth Coolen

Bestuurslid bij FC Den Bosch

Stuur contactverzoek LinkedIn

FC Den Bosch Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Op 18 augustus 1965 ziet de Stichting FC Den Bosch/ BVV het levenslicht, nadat BVV uit het betaald voetbal is gesaneerd en terugkeert naar de amateurs. FC Den Bosch/ BVV begint in de 2e divisie B. BVV wordt ingedeeld in de 4e klas van de KNVB. Twee jaar later besluit Wilhelmina ook terug te keren naar het amateurvoetbal en is de sanering van het betaald voetbal in 's-Hertogenbosch compleet. Het betaald voetbal in 's-Hertogenbosch gaat verder onder de naam FC Den Bosch '67. Door een samenwerkingsverband met BVV wordt vanaf 1988 tot 1992 gespeeld onder de naam BVV Den Bosch. Vanaf 1992 is het bijna terug bij af en wordt de naam FC Den Bosch.

PURPOSE
“FC Den Bosch is de verbindende factor / het verbindende voetbalplatform in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Voor ons staat niemand buitenspel.”

MISSIE
Wij gaan voor/creëren voetbalbeleving door bourgondische gastvrijheid, wederzijds respect, verbondenheid met omgeving en onze stakeholders/partners en sportieve (succesvolle) prestaties. We bieden de stad een club om trots op te zijn.

VISIE
FC Den Bosch wil midden in de Bossche samenleving staan en gericht (en met trots) bouwen aan de juiste uitstraling. Als basis hiervoor geldt een gezellige bourgondische volksclub, die voortbouwt op een rijke sportieve historie en waar talentontwikkeling centraal staat. Wij willen onze jeugd kansen bieden en bouwen aan de status van de opleidingsclub. We willen meer zijn dan alleen een voetbalclub. We gaan nadrukkelijk op zoek naar de maatschappelijke verbinding met onze partners/stakeholders. Immers het collectief is onze kracht. Wij scoren op het veld maar ook buiten het veld.


Contactgegevens
Victorialaan 21
5213 JG 's-Hertogenbosch
T: 073-6464700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1965
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -