< Terug naar alle leden

Roger van Beveren

MT-lid bij 21 Groep

Stuur contactverzoek LinkedIn

21 Groep Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

DE KRACHT VAN DE COMBINATIE
21 Groep is uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek. Wij adviseren, ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Geen vraagstuk is te complex, want we vinden altijd een passende én duurzame oplossing.

21 Groep heeft met haar bedrijfsonderdelen InduCon 21, Elektra 21, Install 21, ProTect 21 en 21 Academy en alle specialisten op technisch gebied onder één dak. De labels LogBoek 21, AdviSun 21, InSpect 21 en ComFort 21 zorgen voor een verdere aanvulling van het complete dienstenpakket.

Alle onderdelen werken nauw met elkaar samen, waardoor 21 Groep een breed scala aan diensten in diverse markten kan aanbieden. De kracht van de combinatie, noemen wij dat.

Maak kennis met 21 Groep
Een professioneel en innovatief installatiebedrijf in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bekijk de video en leer ons beter kennen!

Vroeger, nu en toekomst
21 Groep is in 1998 ontstaan als de Zeeuwse elektrotechnisch installateur Elektra 21. In 2010 is InduCon 21 opgericht als technisch dienstverlener voor de industrie. In de daaropvolgende jaren werden de bedrijven ProTect 21 en Install 21 opgericht, en daarmee was 21 Groep een feit. Anders dan in de beginjaren, richten we ons niet meer enkel op Zeeland. Ons werkgebied beslaat heel Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Zo zijn we actief in de omgeving van Moerdijk, Tilburg, Antwerpen, Gent, Terneuzen en Vlissingen. Om feeling te hebben én te houden met de regio’s waarin we actief zijn, hebben we kantoren in Terneuzen, Rucphen en Ossendrecht. Binnenkort openen we een vierde vestiging in Goes.

Uniek totaalconcept
We bieden onze klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven u ook een deskundig advies en ontwerpen uw installatie. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en het beheer van uw E- en W-installaties verzorgen. Dankzij dit unieke totaalconcept bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Meer dan 150 technici
21 Groep heeft meer dan 150 technici met een passie voor het vak. Deze vakmensen beschikken over de kennis en kunde om uw installatie naar een hoger niveau te tillen. Onze medewerkers werken servicegericht en oplossingsgericht. Zo realiseren ze het allerbeste resultaat voor uw organisatie. Ze werken in multidisciplinaire teams en kunnen het gehele installatietraject voor u verzorgen – van advies tot onderhoud en service. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, want niet voor niets zijn wij VCA** gecertificeerd.

Waarom kiezen voor 21 Groep
- Met ruim 20 jaar zijn wij uw betrouwbare en innovatieve partner in de installatietechniek.

- Wij bieden u een uniek totaalconcept en bewijzen zo onze toegevoegde waarde.

- Onze technici worden voortdurend geschoold om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

- We beschikken over certificeringen en voldoen aan keurmerken om aan te tonen dat we kwalitatief en veilig werken.

Wat 21 Groep doet
21 Groep biedt haar klanten in de industrie & infra, utiliteit & woningbouw en beveiliging een totaalpakket. Wij zijn niet alleen specialist in de realisatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, maar geven u ook een deskundig advies en ontwerpen uw installatie. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en het beheer van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verzorgen. Dankzij dit unieke totaalconcept bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Advies & ontwerp
Wij hebben een team met ervaren adviseurs en ontwerpers die u helpt bij uiteenlopende installatievraagstukken. Of het nu gaat om licht- en krachtinstallaties, meet- en regeltechniek, gas, water & sanitair, domotica, beveiligings- en communicatieoplossingen en duurzame installaties. Zo kunnen productie- en bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.

Installatie
21 Groep beschikt over een enthousiast team van meer dan 150 technici. Deze vakspecialisten beschikken over de kennis en kunde om E- en W-installaties naar een hoger niveau te tillen. Traditionele systemen én innovatieve, duurzame systemen voor industriële toepassingen.

Onderhoud & beheer
Wilt u de levensduur van uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verlengen? Zorg dat u uw installaties periodiek laat onderhouden en inspecteren door 21 Groep. Daarnaast kunnen we het beheer van installaties voor onze rekening nemen. De industriële en infrastructurele onderhouds- en beheerprojecten worden met name bedient vanuit ons bedrijf InduCon 21.


Contactgegevens
Zuidstraat 1
4641 VZ Ossendrecht
T: 085-8884444
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -