< Terug naar alle leden

Claus Patz Maroni

Key Accountmanager Grootzakelijke Markt bij Coöperatie VGZ

Stuur contactverzoek LinkedIn

Coöperatie VGZ Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snappen we bij VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk zijn wij er om heel Nederland te helpen. Dat doen we door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven verbeteren. We doen dit natuurlijk niet alleen. Maar samen met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorgers en onze leden. Elke dag weer, voor iedereen.

Samen zetten we stappen richting een toekomstbestendige zorg en ontwikkelen we initiatieven die bijdragen aan:

- Passende zorg
- Zorg die betaalbaar is voor de maatschappij en onze leden
- Zorg die van goede kwaliteit is en onze leden helpt om grip te krijgen op gezondheid en zorg

Ook kijken we naar duurzaamheid in de brede zin, want de klimaatcrisis is ook een gezondheidscrisis. In de wetenschap dat de zorgsector in Nederland verantwoordelijk is voor 7% van de CO2-uitstoot, is het vanzelfsprekend dat we ons ook inzetten om de zorgsector te verduurzamen.

Onze missie en bedrijfswaarden
Samen voorop
Werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg
Als coöperatie werken we samen aan een gezonder Nederland en een toekomstbestendige zorg voor iedereen. Wij zijn dé partner voor onze leden en hun dierbaren met persoonlijke oplossingen voor gezondheids- en zorgvragen.

Visie
Wij geloven dat Nederland gezonder wordt en de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar blijft als leden meer grip hebben op hun gezondheid en zorg. Vanuit een ecosysteem vernieuwen wij de gezondheids- en zorgketens gebaseerd op de principes van Zinnige Zorg en helpen wij onze leden met op maat gemaakte en verrassend gemakkelijke oplossingen. Zo lopen we voorop in gezondheid en in zorg.

Bedrijfswaarden
Onze bedrijfswaarden bieden houvast om scherp naar ons eigen gedrag en onze besluiten te kijken. Ze helpen ons de belofte van  pay-off 'Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.' waar te maken. Onze nieuwe bedrijfswaarden zijn:

Menselijk
We zijn mens. Als Coöperatie VGZ willen we een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je merkt het als je met ons samen werkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk. Bij ons is er ruimte voor persoonlijke groei en daarin stimuleren we elkaar. We hebben plezier in wat we doen en zijn trots op onze resultaten!

Vindingrijk
Bij Coöperatie VGZ werken we aan een gezonder Nederland. Dat vraagt om nieuwsgierige mensen die het lef hebben om zich buiten de gebaande paden te begeven. We vernieuwen en maken creatief gebruik van bestaande middelen. We hebben niet voor alle vragen een pasklaar antwoord en dat hoeft ook niet. Samen met onze leden en partners verkennen we voortdurend nieuwe wegen en oplossingen. Dat doen we met een open en optimistische blik!

Aandacht
Door oprechte aandacht ontstaat begrip voor onze leden, hun naasten en onze partners. En voor elkaar als collega’s. Vanuit dat begrip werken we als Coöperatie VGZ aan onze doelstellingen en idealen. We focussen op datgene wat we willen bereiken en zijn scherp en alert, zonder uit het oog te verliezen wat er in de wereld om ons heen gebeurt. We luisteren naar elkaar, werken samen, bundelen onze krachten en zetten de stappen die nodig zijn om Nederland gezonder te maken.

Betrouwbaar
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Wat we zeggen en beloven sluit aan bij wat we doen. We zijn alert op signalen als mogelijk iets niet goed gaat en lossen het dan op. Deze solide en onmisbare basis biedt de ruimte die nodig is om elke dag weer te werken aan onze doelstellingen en idealen.


Contactgegevens
Kennedyplein 300
5611 ZV Eindhoven
T: 0900-8490
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 2
Jaaromzet: > €5.000.000