< Terug naar alle leden

Paul Kleijn

Commercieel directeur bij Abel Installatie
Groot geworden door Kleijn te blijven. Niets is mooier dan mensen zo te enthousiasmeren, inspireren, motiveren en te stimuleren waardoor ze het beste uit zichzelf halen.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Abel Installatie Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Vakmanschap is de kracht van jullie bedrijf.
Maar er is meer nodig om succesvol te groeien. De mogelijkheden zijn enorm, mede dankzij het huidige digitale tijdperk. Het is vooral een kwestie van de juiste keuzes maken.

Kies daarom voor Abel Installatie, de bewezen sterke coöperatie voor installatiebedrijven. Ontstaan in 1994 als administratief centrum voor 20 installatiebedrijven, uitgegroeid tot een volwassen organisatie die 270 collega-installateurs op vele vlakken ondersteunt. Achter de schermen helpen wij leden op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, met doordachte dienstverlening.

De 7 belangrijkste voordelen voor leden van Abel Installatie:
1. Minder administratie, meer ondernemen.

Welke services u ook afneemt als lid van Abel Installatie, de administratieve processen zijn altijd goed geregeld.

Besteed meer tijd aan uw klanten, niet aan uw papierwerk
Voor groeiende installatiebedrijven kan administratie een remmende factor zijn. Welke nieuwe stappen u ook wilt nemen, er komt altijd een berg administratie achteraan. De decennialange ervaring van Abel Installatie op dit gebied, bespaart u veel administratieve zorg. Welke nieuwe stap u ook besluit te nemen, Abel zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op ondernemen.

2. Inkoopvoordelen

Slim inkopen kan veel geld besparen. Maar het kost ook veel tijd. En maakt u wel de juiste keuzes, gelet op kwaliteit, service en ondersteuning van de verschillende merken?

Inkoopvoordeel op vele vlakken
Ga voor maximaal inkoopvoordeel: kies voor lidmaatschap van Abel Installatie. Uiteraard levert dit financieel voordeel op, zonder dat u tijd verliest met prijsvergelijken en onderhandelen. En ja, wij ontzorgen ook meteen op administratief gebied.

Maar misschien wel het mooiste voordeel, is dat u onderdeel uitmaakt van een volwassen organisatie met een krachtige stem. Wij zijn volwaardig gesprekspartner van de leidende groothandels en fabrikanten, zodat u vooraan staat als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, service en ondersteuning.

3. Energietransitie

De energietransitie schept enorm veel kansen voor uw bedrijf. Wilt u zich profileren als betrouwbare installateur met passende oplossingen voor ieder vraagstuk? Abel Installatie helpt installateurs met instapklare concepten.

Duurzaamheid is geen trend meer, maar een vast onderdeel in het keuzeproces van opdrachtgevers. Voor u als installateur biedt dit enorm veel kansen. Maar de oneindige mogelijkheden en moordende concurrentie maken het verzilveren van die kansen uitdagend.

Kiest u voor Abel Installatie, dan staat u niet alleen. U maakt onderdeel uit van een sterk landelijk netwerk, wat snel zorgt voor vertrouwen bij geïnteresseerden.

Tientallen, misschien wel honderden geïnteresseerden in uw omgeving overwegen momenteel zonnepanelen, warmtepompen of andere duurzame producten. Laat die kansen niet lopen; stap in als lid van Abel Installatie en ga voor duurzame groei van uw bedrijf.

4. Online marketing

Abel Installatie biedt haar leden de mogelijkheid om een complete website af te nemen, inclusief service en onderhoud. U heeft er nauwelijks omkijken naar: zowel qua techniek als informatie houden wij uw website up-to-date. Zonder dat u zelf hoeft te schakelen met reclamebureau’s of websitebouwers.

5. Reclame en communicatie

Huisstijldrukwerk, foldermateriaal, advertenties en meer: als lid van Abel Installatie heeft u één contactpersoon die alle reclame en communicatie voor u regelt.

Reclame is voor veel installatiebedrijven bijzaak. Hetzelfde geldt voor communicatie. Behoefte aan installatietechniek is er toch wel. Maar het nodig is, moet het wel goed zijn. Het is dan prettig terug te kunnen vallen op één vertrouwd persoon, die alles voor je regelt. Van autobelettering tot visitekaartje of advertentie: Abel regelt het van A tot Z.

Actuele productkennis
Omdat Abel Installatie rechtstreeks contact heeft met fabrikanten, beschikken we over de juiste achtergrondkennis en hebben we toegang tot waardevolle bronmaterialen als productfoto’s, teksten en verkoopbrochures. Hiermee tillen we uw reclame en communicatie eenvoudig naar een hoger niveau. In uw eigen huisstijl, natuurlijk.

Verder bieden we kant-en-klare verkoopacties en doordachte marketingplannen. Zo komt u met hulp van Abel Installatie maximaal in beeld bij uw doelgroep, tegen minimale kosten.

6. E-mobility

Wilt u instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet u niet waar te beginnen? Abel Installatie helpt u slim op weg met e-mobility concepten!

De markt voor elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en biedt enorme kansen voor zowel e- als w-installatiebedrijven. Gedegen product- en marktkennis is dan wel essentieel. Abel Installatie helpt u hierbij, bijvoorbeeld met begeleiding tijdens uw verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast wordt het Abel assortiment voortdurend uitgebreid met AC en DC producten, op basis van oplossingen voor behoeften van de EV rijders.

Daarnaast heeft Abel Installatie goede afspraken met A-merk fabrikanten van veilige, betrouwbare en kostenefficiënte laadstations van onder andere Alfen, EVBox, Mennekes, Delta Electronics en EVTEC. Zodat u met een gerust hart kunt adviseren en installeren.

Wij krijgen dagelijks aanvragen en opdrachten voor particulieren, zakelijke oplossingen, openbare locaties zoals parkeergarages en andere regionale en landelijke projecten, maar ook via leasemaatschappijen en autobedrijven/importeurs.

7. Instapklare huur- en onderhoudsconcepten
Creëer een constante cashflow: bied uw klanten de voordelen van huur of onderhoud van cv-ketels en warmwatertoestellen via Abel Installatie. En pluk er zonder enig risico de vruchten van.

Consumenten willen gemak. Tegen de scherpst mogelijke prijs. Met de mogelijkheid om gespreid te betalen. Een kans voor jullie bedrijf, maar tegelijkertijd ook een valkuil. Want gemak bieden aan de voorkant, maakt de operatie erachter een stuk complexer.


Contactgegevens
Goirkekanaaldijk 38
5046 AT Tilburg
T: 013-5810859
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000