< Terug naar alle leden

Avelien Thoben

Mede-eigenaar bij Thoben & Minten

Stuur contactverzoek LinkedIn

Thoben & Minten Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

Avelien Thoben – Co-owner
Avelien verstaat het vak van interieurarchitectuur als geen ander. Geboren in een kunstzinnig nest weet ze van huis uit een bijzondere balans te vinden tussen eenheid en sfeer. Ze is consequent, daadkrachtig en brengt orde aan waar nodig. In huis én in het verbouwingsproces.

In haar vrije tijd geniet Avelien graag van een mooi boek of gaat ze naar buiten. Als het even kan zoekt ze de rust en stilte op, zodat ze zich daarna weer met frisse energie over complexe woonvraagstukken buigt.

Nelleke Minten – Co-owner
Bij Nelleke speelt structuur en rust een belangrijke rol. In haar privéleven, maar zeker ook in de manier waarop ze verbouwingen aanpakt. Haar sterke technische kennis heeft ze van jongs af aan meegekregen, maar ze bezit ook over een flinke dosis creativiteit.

Uniek aan Nelleke is hoe ze altijd een gevoel van geborgenheid teweeg weet te brengen, hoe omvangrijk of complex een ruimte ook is. Als ze niet aan het werk is, brengt Nelleke haar tijd het liefst door met haar gezin. Ze is graag buiten en leeft bewust. En als je thuis katten hebt, scoor je bonuspunten.

Interieurontwerpers
Even voorstellen. Wij zijn Avelien Thoben & Nelleke Minten. Als interieurontwerpers creëren wij duurzame leefomgevingen voor mensen die op zoek zijn naar meer rust in huis. Samen komen we samen tot bewust gekozen interieurs die blijvend bijdragen aan een gelukkig leven. Daar waar het geruis van nog meer moeten eindelijk stilvalt.

Werkwijze
Het liefst zijn we vanaf het begin betrokken bij een verbouwing. Hoe eerder je ons inschakelt, hoe meer rust in het proces. Zo ontstaat een intensieve samenwerking waarin we samen op zoek gaan naar praktische oplossingen die naadloos aansluiten op jouw vraagstuk. Onze aanpak begint daarom altijd met de vraag: wie ben jij als mens en hoe wil jij je voelen als je thuis bent? Waar nodig breken we de kern open, laag voor laag bouwen we weer op.

Biophilic design
In onze ontwerpen combineren we onze bouwkundige kennis en ervaring met een flinke dosis omgevingspsychologie. Biophilic design is hierin onze rode draad. Keuzes maken we met respect voor de woning, verbinding zoeken we met de natuur. De kern? Dat wat goed is blijft behouden, alles wat overbodig is laten we weg.

Achtergrond
De kennis en ervaring voor ons werk hebben we opgedaan tijdens de opleiding Interior Design en in het werkveld. Zo werkte Avelien jarenlang voor FEST Amsterdam en heeft Nelleke talloze interieurs ontworpen voor de praktijken van Archimed Dental. Samen zijn we goed voor meer dan 25 jaar ervaring. Dat zie je terug in de interieurs die we ontwerpen en de manier waarop we van het huis een eenheid maken.


Contactgegevens
Burgemeester van Erplaan 8
5171 NL Kaatsheuvel
T: 06-24674167
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -