< Terug naar alle leden

Laurens Stienissen

Partner bij StudieConnect

Stuur contactverzoek LinkedIn

StudieConnect Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Verbinden is onze kracht StudieConnect
Sluit aan bij ons netwerk en draag bij aan onderwijsontwikkeling in uw regio. Inspireer leerlingen, motiveer scholieren en bereik studenten effectief. Uw verhaal maakt het verschil.

Diensten van StudieConnect
Middels ons koppelvlak brengen we leerlingen al op jonge leeftijd in contact met het werkveld. Onze koppelmogelijkheden zijn eindeloos en bieden mogelijkheden voor elk bedrijf om impact te maken via het onderwijs.

Waarom StudieConnect?
Uniek leerplatform:
Samenwerken met bedrijven in de regio was nog nooit zo makkelijk en doeltreffend. Een bedrijfsbezoek is meer dan een snoepzak.

Profileren door informeren
Wie goed doet, goed ontmoet. Ga voor duurzame impact! Vertel jouw verhaal in het po, vo, mbo, hbo en wo.

Verbinden is onze kracht
Met onze module StudieBusiness haalt u het maximale uit ons netwerk. Stel uzelf niet alleen beschikbaar voor het onderwijs, maar ook voor alle aangesloten bedrijven.

Bedrijvenportaal
StudieConnect
Stel uw bedrijf beschikbaar om basisschool leerlingen te inspireren, scholieren te laten ervaren en studenten aan u te binden. Bij StudieConnect ontwikkelen we voor het onderwijs en maken impact voor onze bedrijven. Een groeiend netwerk waar ook uw bedrijf van kan profiteren.

Scholenportaal StudieConnect
Laat ook uw klassen, scholieren en studenten profiteren van ons leerplatform waarin praktijk en onderwijs verweven zijn, zowel op school als in het bedrijf. Van snuffelstage met gekoppeld beoordelingssysteem, om altijd inzicht te houden in de vorderingen, tot aan implementatie van onderwijsprogramma’s in de praktijk. Wij gaan voor meer dan een snoepzak!

StudieBusiness met
StudieConnect
Raak verbonden met ons netwerk en ervaar ook onze B2B mogelijkheden. Middels ons platform komen aangesloten bedrijven ook makkelijk met elkaar in contact. Hierdoor krijgt u nog meer mogelijkheden tot uw beschikking om de regio in de breedste zin te bereiken. Alleen samen krijgen we dingen voor elkaar!

Wie is
StudieConnect?
Dé softwareontwikkelaar voor het onderwijs, die middels haar krachtige netwerk; leerlingen, scholieren en studenten enthousiast maakt voor het latere werkveld. Hier profiteert iedereen van!

Visie&Missie
StudieConnect
Visie
Bij StudieConnect staat de leerling centraal. Ontwikkelen is namelijk meer dan goed scoren op een toets. Het gaat om ervaren, op school maar ook in de praktijk. Juist in de praktijk, voor een passende keuze richting het vo, een vervolgopleiding en/ of het werkveld. Ons platform stelt bedrijven in staat om inhoudelijk goede koppelingen te maken met het onderwijs, om de regio het verlengstuk van het klaslokaal te laten zijn. Hierdoor maken we jongeren enthousiast voor het werkveld en profiteert iedereen.

Missie
Een structurele koppeling maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, om leerlingen te motiveren voor het latere werkveld. Elke leerling, scholier en student moet ons platform kunnen gebruiken om bij alle bedrijven in de regio te ervaren wat voor hen een passende vervolgstap is. Wij geven bedrijven een podium om zich in hun regio te profileren door te informeren.


Contactgegevens
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
T: 06-83793246
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -