< Terug naar alle leden

Claessen Staalwerken & van Boesschoten Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wij vervaardigen, leveren en monteren alle soorten staalconstructies, trappen, hekwerken en balustrades. Naar ontwerp van de opdrachtgevers of naar eigen ontwerp, en indien gewenst, inclusief volledige hout- of glasafwerking.

" CLAESSEN STAALWERKEN, ALLES MET PASSIE! "
Vanaf ontwerpfase tot uitvoering denken Claessen Staalwerken & van Boesschoten mee met de opdrachtgever. Er zijn altijd wensen of opdrachten waarbij creativiteit een extra grote rol speelt. In veel gevallen komen deze producten voort uit een gedachte, ervaring of schets en leidt dit tot een grote verscheidenheid aan creaties. Dit kan beginnen bij een advies in de ontwerpfase. Daaruit volgt een unieke wijze van ontwerpen en produceren met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en vormgeving.

Heeft u een knap staal'tje werk in gedachten?
Door onze flexibele werkwijze zijn aanpassingen op korte termijn mogelijk. Projecten van Claessen Staalwerken & van Boesschoten worden met veel vakmanschap vervaardigd en behandeld tot een perfect samengesteld en gemonteerd geheel. Zorg en aandacht voor het technische detail en de afwerking staan voorop bij de vervaardiging van elk project.

Onze passie
Wij van Cleassen Staalwerken & Van Boesschoten hebben passie voor metaal, en voor alles wat daarbij komt kijken. Deze passie maakt dat wij dit mooie vak kunnen uitvoeren en betrokken mogen zijn bij prachtige projecten. Wij werken vanuit kennis, maar vooral vanuit plezier en creativiteit. Door de jaren heen, hebben wij veel klanten blij mogen maken. Dat wij werken met metaal, is een bewuste keuze geweest.

In de huidige tijd waarin we leven, zijn duurzaamheid en recyclebare producten belangrijker dan ooit. Deze hebben een positieve invloed op het klimaat. Metaal is meer dan zomaar een duurzaam product. Van alle recyclebare producten, wordt metaal het meest gerecycled op de wereld. Daar zijn wij trots op!

Een van de hoofddoelen van Cleassen Staalwerken & Van Boesschoten, is om te voorkomen dat dit prachtige vak uitsterft. Kennis en ervaring overbrengen is waardevoller dan ooit. Wij vinden het binnen ons bedrijf belangrijk, om onze passie en vakinhoudelijke kennis over te brengen op de jongere generatie.

Dit is een van de redenen waarom wij binnen ons bedrijf werken met een leeftijd variërend team. Jong en oud; iedereen is welkom bij Cleassen Staalwerken & Van Boesschoten.

Onze teamleden zijn tussen de 18 en 65 jaar oud. Zo gaat onze waardevolle kennis en ervaring niet verloren, maar wordt deze juist overgedragen op de volgende generatie binnen ons bedrijf. Zo blijft ons prachtige team continu ontwikkelen en vernieuwen.

Bovendien werken we gedurende het jaar met studenten, die een leer- en werktraject zijn gestart. In samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen, wordt dit traject opgestart en intensief begeleid. Dit geeft onze studenten de mogelijkheid om het vak te leren in de praktijk, om zo de juiste kennis en ervaring op te doen, die nodig zijn voor metaalbewerking.

Tijdens het traject wordt er veel aandacht besteed aan ons prachtige vak. Dit betekent dat de studenten, onder andere, aan de slag gaan met uiteenlopende technieken en het gebruik van machines. Uiteraard gebeurt dit onder supervisie van onze medewerkers.

Veiligheid op de werkvloer staat bij ons hoog aangeschreven. Tevens vinden wij het belangrijk, om aandacht te besteden aan de samenwerking binnen een variabel team. Iedereen heeft andere talenten en deze kunnen bij ons benut worden.

Bij Cleassen Staalwerken & Van Boesschoten werken wij vanuit passie, kennis, enthousiasme en plezier. Wij gaan de uitdagingen graag aan en helpen u graag op weg met uw volgende project. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op.


Contactgegevens
Hekven 2 B
4824 AE Breda
T: 076-5412111
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1892
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -