< Terug naar alle leden

Bernard Sterk

Bedrijfsleider bij Banketbakkerij De Maro

Stuur contactverzoek LinkedIn

Banketbakkerij De Maro Branche: Industrie, Food

Bedrijfsomschrijving

Banketbakkerij De Maro is producent van private label eierkoekvariaties. Onder eigen label worden eierkoek specials geproduceerd en geleverd zoals het Chocomaatje.

Dagelijks vinden de eierkoeken en banketproducten van Banketbakkerij De Maro via de retail hun weg naar de consument. Dankzij onze kwaliteit, flexibiliteit en productiecapaciteit kunnen we snel en betrouwbaar eierkoeken leveren aan groothandelsbedrijven en supermarktketens.

Naast ons standaardassortiment eierkoeken is De Maro in staat om snel klantspecifieke eierkoeken te ontwikkelen en produceren.

Banketbakkerij De Maro hecht enorm veel belang aan kwaliteit daarom vinden wij het vanzelfsprekend om ruimschoots te voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van voedselproductie en hygiëne te voldoen zijn wij volledig BRC en Skal gecertificeerd

Banketbakkerij De Maro kenmerkt zich door een proactieve houding en zoekt daarin samenwerking met klanten en leveranciers. De Maro kan dit realiseren door inzet en passie van vakkundige medewerkers in iedere discipline. De Maro investeert continu in het verbeteren van het ontwikkelings- en productieproces, om u nog beter en sneller te bedienen.

Eierkoeken zijn lekker als verantwoord tussendoortje. Eierkoeken zijn namelijk lekker én geschikt binnen een caloriearm dieet. Eierkoeken bestaan in grote variaties. Naast de bekende gele eierkoeken kennen we onder andere brosse eierkoeken, rozijnen eierkoeken en chocolade eierkoeken.

Het stokpaardje van Banketbakkerij De Maro is de succesvolle witte eierkoek, gemaakt volgens aloud recept.


Contactgegevens
Knippersven 15
5056 DE Berkel-Enschot
T: 013-5385160
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1937
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000