< Terug naar alle leden

Marlena Marciniak

Adviseur bij WerkgeversServicePunt West-Brabant
" Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen ". Vanuit deze visie en mijn functie als adviseur werkgeversdiensten bij UWV ben ik het aanspreekpunt voor alle ondernemers, die mij onder andere willen contacten, indien ze informatie wensen op het gebied van: • De wet- en regelgeving omtrent sociale zaken en werkgelegenheid • Werving- en selectie • Scholing via UWV • De dienstverlening van het WerkgeversServicepunt UWV Wanneer er behoefte is dan kunt u mij benaderen via onderstaande contactgegevens. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek meer vertellen over onze dienstverlening. Mobiel: 06-11594937 E-mail: marlena.marciniak-01@uwv.nl Site: http://www.wspwestbrabant.nl

Stuur contactverzoek LinkedIn

WerkgeversServicePunt West-Brabant Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Op zoek naar personeel? Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe vult u uw vacature goed in; maatschappelijk verantwoord en met de benodigde kwaliteit en financiële voordelen?

U kunt rekenen op één vaste regionale contactpersoon voor al uw personeelsvragen. Wij delen graag onze kennis over wet- en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en branches met u. Onze dienstverlening is kosteloos. Kortom, hier staat uw vraag centraal!


Contactgegevens
WIlhelminakanaal noord 3
4902 VR Oosterhout
T: 0800-0616
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -