< Terug naar alle leden

Marjet van Hartskamp

Partner bij De Ontwerpers

Stuur contactverzoek LinkedIn

De Ontwerpers Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn De Ontwerpers: Marjet van Hartskamp en Peggy Theeuwen, sinds 1996. Je kunt bij ons terecht voor alles wat bij creatieve communicatieprojecten komt kijken. Van kleine klus tot groot totaalproject. Van flyer tot boek of magazine, van een enkel logo tot een complete visuele identiteit, met website of -shop.

Concept, vormgeving, tekst en beeld; De Ontwerpers maken het.

We maken veel voor sociale en culturele organisaties [Volksuniversiteit Breda en Podium Islemunda], gemeenten en woningbouwcorporaties [Typisch Tuinzigt, Wijkimpuls], lifestyle [Dutchess] en commerciële bedrijven [SPAR, ECI en Kruidvat]. Extra vrolijk worden we van vormgeving en communicatie voor kinderen en jeugd [Intratuin, De Efteling en GrowWizzKid].

Met veel plezier en toewijding werken we aan bijzondere (jubileum)uitgaven. Zo maakten we een opmerkelijk boek voor olie/gas maatschappij Chevron en het jubileummagazine SPAR 80 jaar. We hebben al heel wat mooie exemplaren in onze pronkkast staan, waaronder unieke boeken voor kunstenaars [Carel Blotkamp en Heringa / Van Kalsbeek], fotografen [Hans Wilschut, Marijn Scheeres] en stedenbouwers/architecten [Claus & Kaan, Artgineering, Maarten Schmitt].

De Ontwerpers zijn sterk in totaalprojecten. Een goed voorbeeld is het Zin in Zomer magazine voor SPAR. Laat ons met je meedenken en samen komen we tot een concept dat we tot in detail waarmaken. Wij helpen je graag jóuw verhaal te vertellen. Altijd verleidelijk, 100% doordacht, vaak beeldend, zo nodig knallend en kleurrijk, soms juist minimalistisch.


Contactgegevens
schrepelstraat schrepelstraat 23b
4835BC Breda
T: +31627013878
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -