< Terug naar alle leden

Susanne van Cuijk

Sales and Events Manager bij Pathé Tilburg

Stuur contactverzoek LinkedIn

Pathé Tilburg Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Pathé! Het van origine Franse Pathé bestaat meer dan 120 jaar en is actief in België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Noord-Afrika.

In Nederland maken wij samen met 1800 enthousiaste medewerkers verdeeld over 28 bioscopen en het hoofdkantoor in Amsterdam jouw bioscoopbeleving steeds beter en mooier.

Dat doen we al sinds 1896. We kunnen rustig stellen dat zonder de pionierende broers Pathé jouw bioscoop vandaag de dag niet zou zijn wat het nu is. Dat zonder hun passie voor verbetering er nu geen 3D-brillen waren, geen groot wit scherm, geen kleuren, geen IMAX, geen bijzondere belevenissen om samen te delen.

Film is een mooie manier om verhalen te vertellen vonden de gebroeders Charles, Emile, Jacques en Théophile Pathé. Dat verdiende meer publiek! Dus vertoonden zij films in kleine zalen en bleven zij verbeteren om de beleving te vergroten. Zij begrepen het toen al: leuke filmmomenten maak je samen. Die instelling koesteren we vandaag nog steeds.

Wat ons daarbij inspireert: we geloven dat we de wereld mooier maken als je je afsluit van dagelijkse beslommeringen door je onder te dompelen in alle emoties die horen bij film.

Waar we elke dag ons bed voor uitspringen: zorgen dat we de meest geliefde en vooruitstrevende bioscoopketen van Nederland zijn, doordat wij de ultieme beleving creëren: er is een Pathé voor iedereen. Onze merkwaarden en beloften helpen ons daarbij.


Contactgegevens
Pieter Vreedeplein 174
5038 BW Tilburg
T: 013-5833320
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -