Thema: Techniek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Hoppenbrouwers Techniek: Visie in verhalen

Nov-Dec 2014

Henny de Haas (52), algemeen directeur en eigenaar van Hoppenbrouwers Techniek, heeft een bijzondere filosofie over zijn bedrijf. Met een onvervalst Brabantse tongval doet hij rake uitspraken. Inspirerende citaten van een inspirerende ondernemer.

Lees verder
Thumbnail

VTI Voets: Vrouw in mannenbolwerk

Mei-Juni 2015

Ze staat goed haar mannetje. Voor de 28-jarige Svenja Voets was het mannenbolwerk al bekend terrein. Afgelopen december verruilde ze haar vaste, veilige baan bij De Mandemakers Groep voor de functie van bedrijfsleider in het allround installatiebedrijf van haar vader. Een gesprek met directeur Nick Voets en zijn dochter Svenja van de VTI Groep in Waalwijk.

Lees verder
Thumbnail

WYP: 365 dagen one stop shopping

Mei-Juni 2015

Wyp Industrial Technic is al enige tijd gevestigd in Waalwijk. Met meer dan twintig jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in exclusieve op maat gemaakte metalen en plastic onderdelen, aan de hand van tekeningen en samples.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marga van Venrooij

Mei-Juni 2015

Een eigen wielerploeg die op nationaal niveau meedingt, staat voor alles wat haar bedrijf typeert: wilskracht, doorzetten en samenwerken om als eerste de eindstreep te halen. De beloning van de gezamenlijke inspanningen? Meer dan vijftig jaar van succes.

Lees verder
Thumbnail

TIAB: Veelzijdig, vakbekwaam en vertrouwd

Mei-Juni 2015

‘Wij zijn professionals in duurzaamheid en technische gebouwinnovatie en implementatie’, aldus Ron Bosch, eigenaar bij TIAB, Technisch Ingenieurs Adviesbureau Bosch. ‘TIAB adviseert op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en elektrotechniek. Ook voor projectmanagement, informatieverstrekking, opleidingen en subsidieadvies kunt u bij ons terecht.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven