Thema: Kantoorartikelen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

PrintControl: Eindelijk serieus genomen!

Maart-April 2009

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren niet stilgestaan bij hun printgedrag en papierverbruik. Dat hoefde ook niet; het ging hen immers allemaal voor de wind! De huidige economische situatie dwingt bedrijven er echter toe eens kritisch te kijken naar een reductie van de exploitatiekosten. Een besparing op afdrukkosten ligt voor de hand.

Lees verder
Thumbnail

Technoprint: Showroom is niet meer nodig

Nov-Dec 2013

De klanten van Bert Korremans zijn zeer te spreken over de nieuwe werkwijze van Technoprint. Onder het motto ‘Technoprint komt naar u toe’ worden in een persoonlijk gesprek de juiste promotieproducten en eindejaarsgeschenken gekozen.

Lees verder
Thumbnail

BT Groep: Inspireren tot nieuwe ideeën

Maart-April 2014

Tegen de tijd dat je dit artikel leest, is de oplevering van het fraaie pand van BT Groep in Oisterwijk een feit. Aan de Sprendlingenstraat kan men vanaf heden terecht voor alles om efficiënt en prettig te werken. De slogan luidt niet voor niets: 'uw kantoor compleet!' Het team van BT Groep, aangestuurd door Bas en Liza Augustijn levert producten, diensten en oplossingen op het gebied van ICT & automatisering, printers, scanners en multifunctionals, kantoormeubilair, kantoorartikelen en computersupplies.

Lees verder
Thumbnail

Column Ard Smulders: Hoe is de akoestiek?

Juli-Augustus 2014

HAVl Kantoor en ICT heeft effectieve en prachtige oplossingen om een goede akoestiek te verkrijgen in een kantooromgeving. Deze producten zijn vaak ook erg de moeite waard om naar te kijken. Met akoestiek doel ik deze keer echter niet op geluid maar op het klankbord wat men in het team kan zijn voor de ander, voor elkaar. Dit ten behoeve van het gezamenlijke doel van het bedrijf.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven