Thema: Financieringspartner

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Kiezen voor een kritische bankier

Juli-Aug 2014

Van alle genodigde partijen stelde Rabobank de meest(e) kritische vragen. Dat zij mij het vuur aan de schenen legde, was niet leuk; maar het was wel wat ik van een huisbankier verwachtte’, aldus Gerbert Thelissen van Cadmes.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Nieuwe markten ontdekken en creëren

Sept-Okt 2014

Wanneer je over het industrieterrein de Kapelbeemd in Eindhoven rijdt, is het bedrijf Big Impact haast niet te missen. Een zeer kleurrijk en groot geveldoek geeft niet alleen aan waar je moet zijn, maar ook waarin het bedrijf excelleert. Samen met Edwin Smulders, accountmanager Grootzakelijk van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en omstreken, krijgen we een rondleiding door het productiehuis dat (extreem) groot formaat printwerk levert voor de professionele markt. ‘Het begrip eyecatcher geven we graag een nieuwe dimensie’, aldus directeur Marc Schoenmakers.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant: Alternatieve financieringsvormen

Jan-Feb 2015

Als ondernemer wordt het lastiger om financiering te krijgen. Banken krijgen striktere eisen opgelegd en moeten hogere buffers aanleggen, waardoor er minder geld beschikbaar is voor financiering. Een groeiend aantal ondernemers gaat daarom steeds vaker op zoek naar alternatieven zoals crowdfunding en private equity. Toch maakt het MKB nog weinig gebruik van deze mogelijkheden, namelijk minder dan 1%. Wat is hier de oorzaak van? En wat zijn de voors en tegens van alternatieve financiering? Gespreksleider en communicatiespecialist Bert Damen vraagt het de acht deelnemers van het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groei is geen doel op zich

Maart-April 2015

Kivits Drunen heeft zich in 70 jaar tijd ontwikkeld van traditionele grossier in groente, fruit en aardappelen tot een hoogwaardige logistieke dienstverlener en partner in de supply chain. Het familiebedrijf dat inmiddels in Elshout is gevestigd, is sinds 2001 in handen van de derde generatie: Rob en Simone van Opzeeland-Kivits. Rabobank heeft vanaf het eerste uur een langdurige relatie met deze succesvolle Brabantse onderneming opgebouwd.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Ik werd plots zelf de bank

Mei-Juni 2015

De samenleving vergrijst, de arbeidsmarkt wordt krapper. Niet langer is de vacature bepalend, maar een naadloze match van de wensen en eisen van kandidaat en opdrachtgever. Gertie Ronken richt zich met de bedrijven KD JobCompany en Interim Search Group op de selectie van cruciale managementposities die de concurrentiepositie van een organisatie verstevigen. Net als Bram van Vugt, Accountmanager Zakelijke Relaties van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken, probeert Gertie mensen en bedrijven succesvoller maken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven