Thema: Samenwerking

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Maaspoort Sports & Events: Voor ondernemers die 'DOEN'

Nov-Dec 2009

Wie 26 januari 2010 niet in zijn agenda blokkeert, zal dit naderhand ongetwijfeld betreuren. Het eerste BOB evenement van het jaar belooft namelijk onvergetelijk te worden. Onder meer Jort Kelder én een rode stoel zullen die dag prominent aanwezig zijn. Bovendien zal Maaspoort Sports & Events weer verrassend veelzijdig blijken.

Lees verder
Thumbnail

De Gruyter Fabriek: Kruisbestuiving tilt bedrijven naar hoger niveau

Nov-Dec 2011

Van internetmarketing bedrijven en architecten tot fotografen en kunstenaars: De Gruyter Fabriek (DGF) is hét creatieve hart van ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Samen kunnen de bedrijven meer dan alleen. De onderlinge kruisbestuiving tussen de huurders zorgt voor spannende combinaties, vernieuwende ideeën, unieke mogelijkheden en biedt volop inspiratie. Projectontwikkelaar de Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en zeven (toekomstige) huurders aan het woord.

Lees verder
Thumbnail

ProDyne en Infopact: Samen zoeken we de beste oplossing

Nov-Dec 2011

Prodyne is een kenniscentrum en solutionprovider die meedenkt aan IT & (tele)communicatieoplossingen voor het MKB. Het Bossche bedrijf is pas een klein jaar geleden gestart, maar timmert inmiddels hard aan de weg. Prodyne werkt samen met Infopact, dat het netwerk en de daarbij behorende diensten levert. 'Samen delen we een visie met betrekking tot service en dienstverlening', aldus Roland Durkstra, directeur en eigenaar van Prodyne.

Lees verder
Thumbnail

Digibiz: Synergie zorgt voor inspiratie en flexibiliteit

Nov-Dec 2011

De contracten zijn getekend, de sleutel is op zak en de dozen kunnen worden gepakt. Martijn Vervoordeldonk, directeur van het full-service internetbureau Digibiz, heeft enorm veel zin in de verhuizing naar De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Digibiz bestaat tien jaar en is toe aan een frisse start. Na een jaar te hebben gebivakkeerd aan de Helftheuvelweg betrekt Digibiz samen met concurrent Tribal Internet Solutions eind december de onlangs gerenoveerde jamfabriek. 'Ik geloof heilig in het concept dat wij samen gaan neerzetten en verwacht dat hier veel moois uit gaat voortvloeien', aldus Vervoordeldonk.

Lees verder
Thumbnail

Column Gaby Westelaken: Oppoetsen

Sept-Okt 2014

Na de zomer barst je van de energie. De hoogste tijd om een aantal zaken eens goed op te poetsen. Je leest in de media dat we economisch in de lift zitten en op Prinsjesdag krijgen we bemoedigende woorden toegesproken. Als ervaren MKB'er weet ik: de werkelijkheid is weerbarstiger. Alle internationale en landelijke trends ten spijt moet je het hier in de regio verdienen, in de werkelijkheid van alle dag. Gewoon hard werken en je kansen pakken. Dat geldt bij u in de branche en ook voor mij in de schoonmaakbranche. dus dames en heren in Den Haag: niet lullen maar poetsen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven