Thema: Logistiek

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Raben Netherlands: Breidt distributienetwerk uit

Maart-April 2015

Raben Netherlands heeft het distributienetwerk opnieuw uitgebreid met een groupage distributielijn. In opvolging van de vorig jaar opgestarte lijnen naar Spanje en Portugal, vertrekt Raben Netherlands sinds 1 januari ook dagelijks naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Waalwijk: Ongekende groei

Mei-Juni 2015

Een stad met een dorpskern. Een groot dorp. De vestigingsplek voor logistieke bedrijven. Je kunt van de gemeente Waalwijk veel zeggen, maar feit is dat dit stadje aan de Maas de afgelopen 30 jaar een ongekende groei heeft doorgemaakt.

Lees verder
Thumbnail

Van der Linden Transport: Samen Waalwijk op de kaart zetten

Mei-Juni 2015

Hij heeft een duidelijke mening over Waalwijkse ondernemers. Samen met de hoop dat meer organisaties breder gaan denken dan enkel hun eigen belang, pleit derde generatie directeur Sander van der Linden van Van der Linden Transport al jaren voor de ontwikkeling van een buitendijkse containerhaven in Waalwijk. ‘Dit komt de gehele Waalwijkse industrie ten goede. Om de industrie aantrekkelijk te houden in de toekomst, is de komst van de nieuwe haven een absolute must.’

Lees verder
Thumbnail

Logistic Force: Nieuwe vestiging in 's-Hertogenbosch

Mei-Juni 2015

Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van logistiek personeel. Het bedrijf heeft de ambitie om mensen deelgenoot te maken van de filosofie: macro bepaalt de richting, micro maakt het verschil.

Lees verder
Thumbnail

ZPITS en Search Opleidingen: Een tweede kans

Mei-Juni 2015

Mensen verdienen een tweede kans, een kans op een leuke baan. Veiligheid, betrokkenheid en coaching zijn hiervoor de juiste ingrediënten. Deze instelling en visie alsook de ingrediënten verbinden Search Opleidingen en ZPITS. Samen begeleiden ze mensen terug naar de arbeidsmarkt.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven