Thema: Diversiteit

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Robertjan Zonneveld

Nov-Dec 2014

‘Entrepreneur. Creating value for people & planet’ vermeldt zijn LinkedIn-profiel. Kwalitatief ondernemerschap staat gelijk aan het genereren van meerwaarde. Het maakt het leven van mens en maatschappij beter, leuker of mooier. Helaas is kwalitatief ondernemerschap schaars, stelt Robertjan Zonneveld.

Lees verder
Thumbnail

Vendor: Als een warm bad

Mei-Juni 2018

Met de toiletten zit het uiteraard wel snor bij Vendor. Maar het bedrijf in toilethygiëne heeft veel meer te bieden. ‘Happy people’, dat is het ultieme doel. Dat geldt voor klanten, maar ook voor medewerkers.

Lees verder
Thumbnail

Herberg den Hemel: We durven met de billen bloot te gaan

Sept-Okt 2018

Voorbijgangers zonder mening zijn maar moeilijk te vinden. Iedereen kent Pim en Danique. Ook als ze hen niet persoonlijk kennen. Opmerkingen variëren van ‘knap hoor, zo jong en zo’n project aangaan’ tot ‘ze moeten heel wat koffie verkopen om dit terug te verdienen’. De jonge ondernemers lachen erom: ‘Iedereen kent ons in het dorp, dat is alleen maar heel mooi.’ Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek leeft in ieder geval weer, daar kan niemand omheen.

Lees verder
Thumbnail

M&S Makelaars: Verzot op stenen

Mei-Juni 2019

‘Zodra ik klanten een hand geef, weet ik al of het een koop wordt’, zegt Paul Mols (43) van M&S Makelaars. ‘En nu het traditionele makelaarschap flink aan het veranderen is, wordt mijn vak er alleen maar leuker op.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven