Tilburg Ten Miles: Volop sfeer bij Fujifilm Businessrun

Zondag 6 september vond de 28e editie van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles plaats. Met 11.500 deelnemers, waaronder ruim 400 businessteams. Deelname aan de Fujifilm Businessrun betekent exposure voor het bedrijf, maar is daarnaast belangrijk als ondersteuning voor het evenement.


Uitgave: Nov-Dec 2015
Thema’s: Businessevent Evenementen Sport en ontspanning Sponsoring

Voor de tweede keer vormde de fraaie Koepelhal het decor voor de prijsuitreiking en nazit van de Fujifilm Businessrun, onderdeel van de 28e editie Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Het was het slot van een dag vol sportiviteit. ‘Hoewel op een bijzondere manier reclame maken voor het bedrijf en onderling samenzijn met collega’s en dikwijls ook familieleden een grote rol spelen, gaat het voor de meeste deelnemers toch in de eerste plaats om het volbrengen van de Tilburg Ten Miles. En dat kon voor de deelnemers aan de businessrun bij 5 km, 10 km of 10 EM. In ieder geval altijd over een parcours dwars door de stad, langs de Piushaven, door de Armhoefse Akkers en over de drukke Korte Heuvel met overal versierde straten, veel aanmoedigingen en orkestjes en DJ’s die voor sfeer zorgden. Het was weer een buitengewoon loopfeest waarbij Tilburg zich van zijn beste kans laat zien', vertelt Henk van Doremalen, directeur Tilburg Ten Miles.

Volgende editie
Bij de media- en sponsorborrel voorafgaand aan de Tilburg Ten Miles, in het fraaie nieuwe kantoor van Rabobank Tilburg en omstreken hadden vertegenwoordigers van de combinatie Elisabeth/Tweestedenziekenhuis (63), Fontys (28) en CZ (23) al een fraaie beker ontvangen omdat hun organisaties de meeste teams op de been brachten. Aan het grootste sportevenement van Midden-Brabant namen 411 teams van 77 bedrijven met circa 1700 lopers deel. Ook de gemeente Tilburg, Meeùs, Fujifilm, Fabory, Bosch Transmission Technology en Rabobank Tilburg en omstreken waren met tien of meer teams vertegenwoordigd. De volgende editie van de Tilburg Ten Miles staat gepland voor zondag 4 september 2016. Uiteraard kunt u over deelname aan de businessrun of informatie over sponsormogelijkheden altijd contact opnemen via info@tilburgtenmiles.nl.

Fotografie: Koen Wouters

< Alle thema's