Thema: Ketensamenwerking

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat: Kijk eens buiten je huidige horizon

Nov-Dec 2015

Samenwerken met een schakel hoger of lager in de keten kan een ondernemer de nodige voordelen opleveren: kostenbesparing, een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en een verhoogde winst. Deze samenwerking vraagt om onderling vertrouwen, kennisdeling en transparantie. Maar hoe vertalen deze essentiële kernwaarden zich concreet naar meer ‘brood op de plank’? En wat zijn de valkuilen? Gespreksleider en communicatiespecialist Bert Damen gaat hier met de negen debatdeelnemers over in discussie.

Lees verder
Thumbnail

Fontys Hogescholen en NTS Group: Gedeelde intellectual property

Jan-Feb 2021

Brainport Industries en Fontys richten zich met een tweejarig project op de verbetering van productontwikkeling en Life-Cycle Management (LCM) in de hightech toeleveringsketen. Het doel: de samenwerking tussen OEMs en haar toeleverketen vergroten, zodat de innovatiekracht en de concurrentiepositie van regionale industriële ketens en netwerken worden versterkt. NTS uit Eindhoven is een van de deelnemers aan het project.

Lees verder
Thumbnail

Fontys Hogeschool ICT: We hebben het bedrijfsleven nodig

Jan-Feb 2021

De regio Eindhoven is sterk op het gebied van digital science, artifical intelligence, big data en ICT. Lector Big Data, Gerard Schouten van Fontys Hogeschool ICT benadrukt dat dit niet door één bedrijf of onderwijsinstelling komt. ‘Het bedrijfsleven, studenten, onderwijs en overheid werken samen om mens en maatschappij verder te helpen.’

Lees verder
Thumbnail

Fontys Hogescholen & Actemium: Samenwerking in de keten begint bij jezelf

Mrt-apr 2022

Brainport Industries en Fontys richten zich met een meerjarig project op vraagstukken op het gebied van productontwikkeling en Life-Cycle Management (LCM) in hightech toeleveringsketens. Het doel: de samenwerking tussen OEMs en haar toeleverketen optimaliseren, zodat de innovatiekracht en de concurrentiepositie van regionale industriële ketens en netwerken worden versterkt. Actemium uit Veghel is één van de deelnemers.

Lees verder
Thumbnail

Fontys & Smart Industry Fieldlab SAMEN - Mkb plukt vruchten van innovatieve kennisproducten

Sept-Okt 2022

Het mkb is van harte welkom om mee te profiteren van de kennisproducten die ontwikkeld worden in het Smart Industry Fieldlab SAMEN. Dit is een initiatief van World Class Maintenance met partners zoals Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek. Met de innovatieve kennisoplossingen die in dit fieldlab ontwikkeld zijn, kan ook het mkb smart gaan werken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven