Thema: Kantoorautomatisering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Column Erik Nijhof: Slimmer werken noemen we dat!

Juli-Aug 2014

Het zijn spannende tijden voor ondernemers zoals u (en ik). De economie zoals we deze kenden is totaal veranderd. De effecten van de crisis zijn nog steeds merkbaar. Terwijl aan de andere kant de wereld van de digitale ontwikkelingen niet te stuiten lijkt. Nieuwe applicaties, mobiel werken, printen via een smartphone en het digitaliseren van een compleet archief: het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Hoe gaat u daar eigenlijk mee om?

Lees verder
Thumbnail

Column Ard Smulders: Vasthouden door los te laten

Jan-Feb 2013

Ik hoor vaak dat bedrijven 'Het nieuwe werken' inzetten om kosten te besparen door minder werkplekken neer te zetten. Kosten besparen kan volgens mij een effect zijn maar geen doel op zich. Het vraagt behoorlijk veel van de organisatie en dan bedoel ik juist ook van het managementteam en directie in de visie en focus op werken.

Lees verder
Thumbnail

BT Groep: Inspireren tot nieuwe ideeën

Maart-April 2014

Tegen de tijd dat je dit artikel leest, is de oplevering van het fraaie pand van BT Groep in Oisterwijk een feit. Aan de Sprendlingenstraat kan men vanaf heden terecht voor alles om efficiënt en prettig te werken. De slogan luidt niet voor niets: 'uw kantoor compleet!' Het team van BT Groep, aangestuurd door Bas en Liza Augustijn levert producten, diensten en oplossingen op het gebied van ICT & automatisering, printers, scanners en multifunctionals, kantoormeubilair, kantoorartikelen en computersupplies.

Lees verder
Thumbnail

Column Ard Smulders: Hoe is de akoestiek?

Juli-Augustus 2014

HAVl Kantoor en ICT heeft effectieve en prachtige oplossingen om een goede akoestiek te verkrijgen in een kantooromgeving. Deze producten zijn vaak ook erg de moeite waard om naar te kijken. Met akoestiek doel ik deze keer echter niet op geluid maar op het klankbord wat men in het team kan zijn voor de ander, voor elkaar. Dit ten behoeve van het gezamenlijke doel van het bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Perfection Automatiseringen: Geld in het laatje

Sept-Okt 2014

Het begrip ‘Bricks & Clicks’ is tegenwoordig niet meer weg te denken. De combinatie van een winkel van steen (bricks) met een virtuele winkel (clicks) is ongekend populair. Ondernemingen met een handelsfunctie die overwegen er een webshop bij te nemen, moeten rekening houden met een mogelijke en enorme omzetstijging. De kassa rinkelt, mits het er een van deze tijd is.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven