Thema: Drukwerk

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

De Hoog: Betrokken en innovatief

Mei-Juni 2009

De klant verwacht snelheid, flexibiliteit, kwaliteit. De Hoog Grafische Diensten levert deze. De drukkerij verzorgt zowel offset als digitale druk en biedt daarnaast een compleet dienstenpakket, dat varieert van voorraadbeheer, online opmaken en bestellen tot het verzorgen en verspreiden van direct mail.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Ab Bouwens

Sept-Okt 2009

Ab bouwens, directeur van Drukkerij BibloVanGerwen, is een groot voorstander van samenwerkingsverbanden. Hij vindt het een illusie te menen dat je alles zelf kunt.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Vic Acket

Maart-April 2015

Strategie betekent alle opties in kaart brengen en een keuze maken. Vic Acket koos voor snelheid en bij die troefkaart zocht hij de juiste spelers. Ruim dertig jaar lang loodste hij het familiebedrijf, gespecialiseerd in vouwkartonnage, door goede en minder makkelijke tijden heen. Op 1 januari 2015 droeg hij de fakkel over aan zijn zoon Tom. Als vijfde generatie bouwt hij verder aan wat betovergrootvader Johannes in 1884 begon. Voorlopig kijkt Vic Acket als directieadviseur nog mee achter de schermen.

Lees verder
Thumbnail

Yuwong Chou van ADC Nederland: Ik ben blond en 1.80 meter lang

Juli-Aug 2022

‘Of ik op zaterdag nog wat folders kon leveren in het overstroomde Limburg vorig jaar’, vertelt Yuwong Chou (52), CEO van ADC Nederland. ‘Met daarin info voor bewoners over de heraansluiting van stroom in hun woningen. Dat dóe je gewoon.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven