Thema: Training

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Tijdvoortalent.nu: YouTube als leraar

Juni 2010

Dan maar een training! Het is het stereotiepe HR-antwoord op de vraag naar scholing van medewerkers. Een verkeerd uitgangspunt vindt Tom Koot van KPC Groep, want leren omvat veel meer dan het louter trainen van vaardigheden.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Suzanne van der Horst

Mei-Juni 2011

Stellen dat Suzanne van der Horst niet het geijkte carrièrepad volgde, is een understatement. Vastbesloten volgde zij haar eigen weg die via tussenstops leidde naar credit management en een partnerschap in XOLV.

Lees verder
Thumbnail

Z11made: Twaalf cruciale vragen

Maart-April 2017

Harry Potter kreeg van Perkamentus een wijze les mee. ‘Het zijn de keuzes die je maakt die bepalend zijn in het leven, meer dan het talent dat je hebt.’ Jammer genoeg zijn die vaak niet zo makkelijk. ‘Z11made helpt ondernemers betere keuzes te maken. We laten hen hun blinde vlekken zien. Brengen hen figuurlijk op plekken waar ze nooit eerder waren. Een soort ‘Zweinstein’. En doen dat volgens onze bewezen methodiek.’

Lees verder
Thumbnail

Powerstyle: Drijfveren & DNA's

Juli-Aug 2009

Wie PowerStyle benadert, weet zich van één ding verzekerd: de training zal uniek zijn. Geen twee Powerstyletrainingen zijn immers hetzelfde. Logisch, want elk mens is uniek. Wat voor de ene goed werkt, is niet passend voor de andere, meent David Hulsenboom.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven