Thema: Huisvesting

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Projet: Wij hebben het antwoord

Nov-Dec 2021

Ze verbouwen en bouwen woonhuizen, kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en horecapanden. En ze geloven in het Lifecycle Concept. Ja, dat vertrouwen geniet ze van haar klanten. ‘Daar zijn we zuinig op’, zeggen de vier. ‘Wij bieden de beste ideeën en inspiratie, maar de klant heeft het voor het zeggen.’

Lees verder
Thumbnail

A&T Prefab: Soms zijn we een beetje te vroeg met onze ideeën

Mei-Juni 2023

Het is maar goed dat sommige mensen lijden aan vernieuwingsdrang. Anders zou er nooit een oplossing komen voor de inmiddels onbetaalbare nieuwbouwwoningen. Ton Thissen presenteert: een semi prefab woning. Ruim en comfortabel en, bovendien, betaalbaar.

Lees verder
Thumbnail

FBL Housing Solutions Group: Vier man in een caravan kan echt niet

Juli-Aug 2018

‘Het draait in deze branche te veel om geld’, stelt bouwkundige Luc van Boxtel van FBL Housing Solutions. ‘Voor ons staat het maatschappelijk belang voorop. De eindgebruiker, dus de bewoner, moet gelukkig zijn.’ FBL Housing Solutions transformeert bedrijfspanden, maar ook voormalige instellingen, scholen, kloosters en bijvoorbeeld gemeentehuizen tot woningen.

Lees verder
Thumbnail

Herberg den Hemel: We durven met de billen bloot te gaan

Sept-Okt 2018

Voorbijgangers zonder mening zijn maar moeilijk te vinden. Iedereen kent Pim en Danique. Ook als ze hen niet persoonlijk kennen. Opmerkingen variëren van ‘knap hoor, zo jong en zo’n project aangaan’ tot ‘ze moeten heel wat koffie verkopen om dit terug te verdienen’. De jonge ondernemers lachen erom: ‘Iedereen kent ons in het dorp, dat is alleen maar heel mooi.’ Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek leeft in ieder geval weer, daar kan niemand omheen.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: Dynamiek in de logistiek

Nov-Dec 2018

De vooruitzichten voor de logistieke sector in Brabant zijn positief. Maar wie niet goed genoeg vooruitkijkt, kan de boot weleens gaan missen. De toekomstbestendigheid van het logistieke bedrijf ligt anno 2018 bij het vermogen tot innovatie en samenwerking. Daarnaast is verduurzaming van deze sector de komende jaren een grote uitdaging evenals de schaarste aan bouwgrond en personeel, waardoor groei wordt belemmerd. Gespreksleider Bert Damen voelt tien debatdeelnemers aan de tand over hun ervaringen en oplossingen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven