25 november 2021: Suriname viert haar onafhankelijkheid

Op 25 november 2021 is voor de eerste keer het Srefidensi Gala in Noordwijk. Dit wordt een jaarlijks event in aanloop naar 2025: 50 jaar onafhankelijkheid van Suriname. De organisatie is in handen van het Enterprise Ambassadors Network Suriname.


Wo 6 Okt 2021

De Surinaamse Droom

Het jaarlijkse gala staat in het teken van de onafhankelijkheid en het gezamenlijk uitdragen van de Surinaamse droom.  De Surinaamse Droom beschrijft een visie op de ontwikkeling van Suriname, haar inwoners, maatschappij, milieu en solidariteit. Dit alles op nationaal en internationaal niveau. Het gala is één van de uitingen van de Surinaamse droom. In 2025 zal naast dit terugkerende gala, de presentatie van een boek release en de opening van een tentoonstelling plaatsvinden. Hierin staan de 50 verhalen centraal van 50 bijzondere mensen die allen hebben bijdragen en nog steeds bijdragen aan de interculturele verbinding en vrede. De opbrengst van het project zal in 2025 worden gebruikt om verscheidene projecten in Suriname op te zetten.

25 November 2021: The place to be!

Locatie: Hotel van Oranje, Kon. Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk

Het gala biedt een speciale gelegenheid voor 250 like-minded mensen, die een warm hart toedragen aan Suriname en haar onafhankelijkheid uitbundig willen vieren. Via live verbinding zal Zijne Excellentie, president C. Santokhi ons toespreken. Ook luisteren we naar verschillende top vrouwelijke sprekers die hun sporen hebben verdiend, o.a. burgmeester Wendy Verkleij van Noordwijk, Grace Boldewijn, Carmelita Reeberg en Kathleen Ferrier. Naast een luxe 4-gangen diner hebben we optredens van Denise Jannah, Angel ArunA, Ed Rust, Stanlee Rabidin en Furnen Love Furnen onder begeleiding van de band @Six.

U kunt hier nog bij zijn door een arrangement te boeken. Voor nader informatie kunt u op de website terecht, www.50jaarsrefidensi.org of telefonisch 088 0049290.

< Alle nieuwsberichten