Aan het werk in Arnhem

Aan het werk in de omgeving van Arnhem? Want als jij op zoek bent naar een leuke baan dan is dit artikel écht iets voor jou!


Wo 11 Mei 2022

Zou jij liever in de Burgers’ Zoo gaan werken of reageer je liever op een ICT vacature in Arnhem? Wij zijn er nog niet helemaal over uit, maar in de omgeving van Arnhem is er in ieder geval werk genoeg. Vind jij het niet erg om te reizen? Dan kun je altijd nog op zoek in Nijmegen, Apeldoorn of zelfs Utrecht.

Burgers’ Zoo

Dit super leuke park heeft momenteel een tiental vacatures open staan, hieronder vallen ook enkele stageplekken. Dus volg jij momenteel nog een opleiding? Je kunt hier ook je stage volgen! Dit bedrijf zoekt op het moment van schrijven nog negen mensen voor de horeca en nog twee medewerkers op kantoor. De functies verschillen van ‘Marketing Manager’ tot afwasser. Neem snel een kijkje op de website en wie weet heb jij binnenkort een nieuwe baan!

Werken in de Apenheul

De Apenheul ligt op ongeveer 30 kilometer rijden van Arnhem af, dit is dagelijks prima af te leggen met de auto. De Apenheul is een park wat volledig in het teken staat van apen. Ze klimmen hier letterlijk in je nek. Er wordt daarom ook aangeraden om goed op je spullen te letten. Het komt namelijk vaak voor dat de apen iets van de bezoekers afpakken, zie het dan maar eens terug te krijgen… Ook bij dit bedrijf staan enkele vacatures open, zo zijn ze momenteel op zoek naar een relatiemanager, toezichthouders en meerdere medewerkers. Voor meer informatie even de website van de Apenheul checken.

De IT sector

Ook in Arnhem en omstreken is de ICT/IT sector bruisend. Er zijn veel opkomende bedrijven die online hun diensten aanbieden en deze bedrijven zijn momenteel hard op zoek naar personeel. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan binnen deze bruisende wereld? Dan kun je altijd een kijkje nemen op lindemedia.nl.

< Alle nieuwsberichten