Adagium vierde jaar op rij genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar!

Na de nominering in 2019 en de overwinningen in 2020 en 2021, is Adagium dit jaar wederom genomineerd voor Overnamekantoor van het jaar.


Ma 5 Dec 2022

De Fusie & Overname Awards 2022

De Fusie & Overname Awards zijn een initiatief van de Brookz en Dealsuite en zijn een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak. De Fusie & Overname Awards 2022 worden woensdag 7 december uitgereikt tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres in Hotel Houten. Het Fusie & Overname Jaarcongres is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor alle overnameprofessionals in de Nederlandse overnamemarkt.

 

Adagium bedrijfsoverdrachten voor het vierde jaar op een rij genomineerd

Na de nominaties in 2019, 2020 en 2021, is Adagium bedrijfsoverdrachten nu voor de vierde keer genomineerd voor het Overnamekantoor van het jaar in de categorie “medium”.

Voor de beoordeling gelden de volgende criteria:

 

●       Kennis, netwerk en ervaring

●       Prestatie op het gebied van dealmaking

●       Dealsize

 

Albert Dominicus, partner en overname adviseur bij Adagium;  “Een prachtige erkenning voor 16 jaar inspanning en bouwen in de markt. Fantastisch om erkend te worden voor onze vakbekwaamheid en betrokkenheid bij onze klanten.Daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op!”

 

< Alle nieuwsberichten