Blog Maarten de Vos van N2People: Uitbreiding capaciteit N2People

Niet alleen onze huidige relaties blijven groeien, ook steeds meer potentiële klanten weten de weg te vinden naar N2People. Een goed teken! Duurzame groei vereist wel uitbreiding van onze huisvestings- en vervoerscapaciteit.


Wo 27 Jul 2022

Vervoerscapaciteit

Om te voldoen aan de gewenste vervoerscapaciteit op korte termijn, werden deze week opnieuw 10 e-bikes afgeleverd voor onze vakkrachten en morgen vinden ook deze 10 Hyundai’s i10 hun weg naar onze vakkrachten. Vanuit de duurzaamheidsgedachte blijven we echter streven naar zo min mogelijk km’s woon- werkverkeer voor onze vakkrachten.   

Huisvesting

Op meerdere communicatiekanalen kunt u momenteel zomaar een bericht aantreffen waarin we vragen met ons mee te denken, of ons te informeren, over uitbreiding van onze huisvesting. Elk idee is welkom!

Over N2People

In 2021 maakten we een explosieve groei door. De ambities voor 2022 en verder zijn niet minder!

Met ruime ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten voor de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren en (remote) recruiters in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel klant als vakkracht. Het hele jaar door staan onze vakkrachten 24/7 per dag paraat om onze klanten te ondersteunen!

< Alle nieuwsberichten