Boels Zanders groeit en benoemt twee nieuwe partners

Per 1 januari 2022 worden Ralph Geelen en Ward van Loo benoemd tot partner bij Boels Zanders Advocaten.


Ma 10 Jan 2022

Ralph Geelen
Ralph is sinds 2008 werkzaam bij Boels Zanders Advocaten. Hij adviseert en procedeert voor aandeelhouders, bestuurders en ondernemingen op het gebied van financiering en zekerheden, herstructurering, insolventie en het vennootschapsrecht in algemene zin. Ralph geeft leiding aan het Food & Agri team. Vanuit die rol fungeert hij als eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor cliënten uit deze sector. Daarnaast benoemt de rechtbank Limburg hem regelmatig als curator of bewindvoerder van bedrijven.

Ward van Loo
Ward is sinds 2008 werkzaam bij Boels Zanders en is gespecialiseerd in het vastgoed-, aanbestedings- en staatssteunrecht. Hij behartigt de belangen van (semi-)overheden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, non-profit organisaties en bedrijven in uiteenlopende branches. Ward geeft leiding aan de German practice en is verbonden aan de teams zorg en onderwijs.

"De toetreding van Ralph en Ward is een logische vervolgstap in de persoonlijke ontwikkeling van beiden en wij zijn erg verheugd dat zij deze stap gaan zetten. Wij hebben er alle vertrouwen in om samen met Ralph en Ward verder uitvoering te geven aan ons strategisch beleid en daarmee de verdere professionalisering van ons kantoor voort te zetten" aldus Harm Heynen, managing partner van Boels Zanders.

Over Boels Zanders
Boels Zanders is een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 25 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 50 ondersteuners dagelijks de juridische belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen. Klik hier voor meer informatie.

< Alle nieuwsberichten