Brasserie Cé in Den Bosch maakt van bouwschutting een fraai kunstwerk

Brasserie Cé aan de markt in Den Bosch, verbouwt de serre. Voordat deze nieuwe serre in volle glorie wordt onthuld blijven de werkzaamheden verborgen achter een noodzakelijke bouwschutting van 2 bij 21 meter. Artishock events en marketing is gevraagd om een idee te ontwikkelen om van deze saaie bouwschutting iets fraais te maken.


Di 25 Jun 2019

Op de bouwschutting staat de zin ‘Uitzicht op daar, waar verhalen worden verteld en geschreven’. Deze zin is omgeven door bladeren en takken geïnspireerd op de boom die deel uitmaakt van de Bossche stadsvlag. Deze boom staat in het ontwerp symbool voor het (Bossche) leven van alle dag. Het ontwerp is uitgevoerd in een stijl die ‘doodle-art’ wordt genoemd (doodelen is het krabbelen met een pen door iemand wiens gedachtes elders zijn). Deze stijl sluit aan bij het doel dat Brasserie Cé met de wand voor ogen heeft. Op de wand krijgt ‘de ‘gewone’ Bosschenaar’ de gelegenheid om zijn of haar verhaal te delen.

Iedereen kan meedoen
De wand bestaat in beginsel uit onbeschreven bladeren. Cé vraagt het publiek om deze bladeren te vullen met hun ‘ervaring’ en deze te delen met andere voorbijgangers, zowel op locatie als online. Binnen een maand ontstaat er zo een groot tijdsdocument met een verzameling aan diverse belevingen. Een samenvatting van wat er zoal leeft en gebeurt in Den Bosch. Het mag een ervaring zijn, een mooie herinnering, een gedicht of een droom. De stiften liggen klaar in Cé. Vanwege de veiligheid tijdens de renovatie kun je ‘s avonds of in het weekend schrijven.

Leuke prijzen voor de mooiste bijdragers
Bijdragers wordt verzocht om van hun bijdrage een foto te maken en deze te delen via Instagram @ce_denbosch of via Facebook @ce.den.bosch. Onder de mooiste, ontroerendste, liefste of grappigste berichten worden leuke prijzen verloot, beschikbaar gesteld door Golden Tulip Hotel Central. De prijzen variëren van een hotelovernachting tot een brunch, lunch of een kop koffie met Bossche Bol.

< Alle nieuwsberichten