CoworkParadise wordt eenmalig een paradijs in NL

Brabantse Brigitte van der Pluijm pakt kansen en transformeert haar bedrijf CoworkParadise eenmalig naar Nederland.


Vr 10 Jul 2020

De geboren en getogen Waalwijkse Brigitte van der Pluijm, is inmiddels meer een wereldburger dan een “Wollukse”. “Ik vertoef in ieder geval niet vaak in Waalwijk meer.”

“Met mijn bedrijf CoworkParadise ben ik bijna de helft van de tijd in Bali. Nu door de Corona crisis is dat even anders, maar ik heb het vertrouwen erin dat we richting einde van dit jaar weer actief kunnen zijn daar.”

Brigitte organiseert exclusieve Mastermind Business Retreats voor ondernemers van over de hele wereld in Bali. Dat zijn cowork vakanties waarbij ruimte en tijd wordt gemaakt om met elkaar te sparren en delen, zodat de ondernemer met veel nieuwe ideeën en inzichten  naar huis gaat na 2 of 3 weken Bali. Dit concept is nog steeds een niche en in die zin exclusief, omdat slechts 30 ondernemers per jaar kunnen deelnemen. Niet iedereen wordt toegelaten, er zijn criteria waarop getoetst wordt of een ondernemer in de groep past en ook waardevolle kennis kan delen.

Het Masterminden is het belangrijkste onderdeel van CoworkParadise, iets waar in 1937 al een boek over werd geschreven door Napoleon Hill, die met zijn bekende vrienden Thomas Edison, Henry Ford en andere miljonairs, grote successen behaalde met dit concept. “Maar”, gaat Brigitte verder, “wat ook echt belangrijk is, is of je als ondernemer goed in je vel zit, want jij bent je bedrijf, en weet jij waar je nog stappen kunt maken, persoonlijk en voor je business? Daarom werken we altijd minimaal een week met een business- en life coach, die je een-op-een helpt en je met een paar sessies al genoeg stof kan geven om grote stappen mee te kunnen maken.”

5 jaar bestaat CoworkParadise dit jaar en nu willen we graag Nederlandse ondernemers laten kennismaken met CoworkParadise. We organiseren eenmalig een retreat in Nederland begin september. Deze is gericht op het helpen van de ondernemer met het businessplan voor 2021 en daarnaast kan ieder probleemstellingen voorleggen aan de groep, zodat ze tips en adviezen krijgen uit deze groep succesvolle ondernemers. Er zit zo’n bulk aan kennis en ervaring in de groep, dat je een  enorme boost krijgt en met veel energie weer naar huis gaat. In Bali doen we dat 2 of 3 weken, in Nederland 5 dagen. Het concept is nu met een concreet programma dat samen met business- en life coach Sabine van der Hulst wordt ingevuld. Zij is ook altijd een week aanwezig in Bali.

Brigitte vervolgd: “Ik kan geen 32 graden beloven tijdens deze retreat maar wel de energie die vrijkomt wanneer een gelijkgestemde groep bij elkaar komt en zoveel deelt en leert dat er vaak vriendschappen aan overgehouden worden. Het is echt iets bijzonders om mee te maken. Ik streef altijd naar de best mogelijke ontwikkeling voor de ondernemer en heb vooraf veel contact met ze om ze te leren kennen en met hen te bepalen wat ze uit CoworkParadise willen halen. De vrijheid en connectie die je met gelijkgestemden kunt ervaren, brengt je heel veel, ook businesswise. Dat is waar ik het voor doe.

En nu dus eenmalig in Nederland op 7 september.”

Voor degenen die er meer over willen weten, zie www.coworkparadise.com/nederland

< Alle nieuwsberichten