De missie van QuandaGo

Als je wilt weten wat de reden is waarom een bedrijf soms de dingen aanpakt zoals ze het doet kom je al snel in een gebied terecht waarvan veel mensen zeggen dat het vaag wordt. De missie van een bedrijf en de visie die erbij hoort zijn ook niet altijd even duidelijk te omschrijven.


Wo 18 Mei 2022

Bij sommige bedrijven die een duidelijke verandering teweeg willen brengen in de manier waarop er met zaken wordt omgegaan is die missie echter helder en lijkt het wel of er sprake is van een hoger doel wat er wordt nagejaagd. Lees hier meer over QuandaGo en je zult merken dat dit een bedrijf is, dat meer wil dan alleen maar een goed product aanbieden. Zij willen dat er op een betere manier omgegaan kan worden met het contact center.

Unieke werkwijze

Dat een werkwijze moet passen bij je missie is te begrijpen, maar dat je bij een bijzondere missie ook een bijzondere werkwijze hebt is minder voor de hand liggend. Maar bij QuandaGo is de werkwijze zo uniek dat je geen andere conclusie kan trekken dat dit komt door de missie die ze hebben. Als je zoveel kennis wilt delen via je platform, als je zo overtuigd bent van een goede samenwerking met partners, als je weet dat jouw manier van werken en de daaropvolgende missie ervoor zullen zorgen dat de tijd dat je effectief met een klant in gesprek bent zal afnemen dan is dat alleen maar te prijzen en zorgt dat voor een aanpak van het bedrijfsproces die voor iedereen toegankelijk is.

Internationale samenwerking

QuandaGo is een bedrijf dat samenwerkt op internationaal niveau. De groep waar ze bij behoren heeft vestigingen in Europa, Amerika en Australië. Dat geeft maar eens te meer aan dat deze manier van werken op veel fronten succesvol is en dat deze manier van werken binnen verschillende werkculturen is toe te passen. Misschien dat ze daarom ook een missie kunnen hebben om de bedrijfsprocessen rond klantcontacten te optimaliseren. Want als je een manier kan vinden die past binnen de verschillende werelddelen dan heb je in ieder geval een manier gevonden die succesvol is en waarmee je op weg bent om je missie te vervullen.

Cloud Contact Center

De manier om de missie te vervullen is de ontwikkeling geweest van het Cloud Contact Center. Met deze software die overal beschikbaar is kan je dus op de best mogelijke manier omgaan met je inkomende en uitgaande contacten van je klanten. Hierdoor zal je zelf ervaren dat de missie van QuandaGo ook voor jouw onderneming veel voordelen biedt en je uiteindelijk zal zeggen dat de manier waarop je met je klanten omgaat meerwaarde heeft voor je bedrijf en voor de klant. Wil je meer te weten komen over het Cloud contact center dan kan je dit hier vinden en beoordelen of het ook voor jou meerwaarde biedt.

< Alle nieuwsberichten