De voordelen van kwaliteits- en risicomanagement software

Om succesvol te zijn en te blijven in deze wereld, is het belangrijk om mee te gaan met de veranderingen die komen. Dit kan echter behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengen, zoals het waarborgen van de kwaliteit die jouw bedrijf levert en het beperken van risico’s.


Do 23 Mrt 2023

Kwaliteits- en risicomanagement software is hierbij een fijne tool. Wij vertellen je meer.

 

Wat is kwaliteits- en risicomanagement software?

Kwaliteits- en risicomanagement software is software dat gebruikt wordt voor compliance binnen kwaliteitsmanagement en helpt bij het in kaart brengen van de risico’s binnen een organisatie. Compliance management is hier een belangrijk onderdeel van: het binnen de organisatie zichtbaar voldoen aan wet- en regelgeving en tijdig voldoen aan toekomstige wet- en regelgeving. De risico’s worden hierbij geanalyseerd, maar doelen en risico’s worden ook geïdentificeerd en geëvalueerd. Daarnaast zorgt de software ervoor dat het monitoren en beheersen van de risico’s gemakkelijker gaat. De Zenya Software Suite heeft de beste software voor kwaliteitsmanagement en risicomanagement. Wij zetten de voordelen van op een rijtje.

 

Gebruiksvriendelijkheid

De Zenya Software voor kwaliteits- en risicomanagement is erg fijn in gebruik. De software is dan ook bruikbaar in elke branche en geschikt voor elke organisatie. De software helpt je te bepalen waar je staat als organisatie, wat er speelt rondom je organisatie en branche, en hoe je jouw organisatie kunt verbeteren. Eigen beheer is erg gemakkelijk met de software van Zenya. De software is zodanig ingericht, dat het voor iedereen eenvoudig in gebruik is. Hierdoor kan elke professional en elk team gebruik maken van de software om het werk efficiënter te maken. Daarnaast is Zenya een SaaS oplossing, wat betekent dat er een garantie is voor hoge uptime en dat technisch beheer uit handen genomen wordt. Door SaaS is snelle implementatie ook mogelijk.

 

In te richten naar eigen behoeften

Houd je ervan om software volledig naar jouw behoeften aan te passen? Vaak is dit wenselijk, omdat niet elke organisatie dezelfde behoeftes heeft bij kwaliteits- en risicomanagement software. Je kunt de inrichting van de software afstemmen op de organisatiedoelstellingen die je binnen de organisatie hebt op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheid en risicomanagement. Daarnaast zijn er vier verschillende modules die zowel samen, als afzonderlijk gebruikt kunnen worden:

 

  • Zenya DOC (documentmanagement)
  • Zenya FLOW (incident- en workflowmanagement)
  • Zenya CHECK (auditmanagement)
  • Zenya RISK (risicomanagement)

 

Door gebruik te maken van alle modules, zorg je voor het optimaal managen van allerlei soorten risico’s. Het geheel zorgt voor een krachtig systeem, dat kwaliteit en veiligheid kan waarborgen voor jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om de software te integreren met andere IT-oplossingen, zoals CRM- en ERPsystemen, ECD/EPD’s, sociaal intranet of Business Intelligence oplossingen.

 

Ondersteuning op verschillende niveaus

Als organisatie is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met verschillende niveaus van je organisatie. De Zenya Software voor kwaliteits- en risicomanagement zorgt ervoor dat de werknemers optimaal ondersteund worden op elk niveau. Dit doen zij door aan te bieden aan de professionals wat zij nodig hebben, op het moment dat zij het nodig hebben. Dit kan variëren van het vinden van benodigde informatie tot het melden van incidenten of afwijkingen in het systeem. Het systeem stimuleert teams ook om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor taken en actie te ondernemen binnen de organisatie. Door de taken en acties ook naar eigen inzicht te verdelen, wordt samenwerking bovendien aangemoedigd.

< Alle nieuwsberichten