Dit kan een ICT detacheringsbureau voor je betekenen

Wil je graag werken in de IT maar weet je niet waar? Of heb je geen vooropleiding en ervaring in de IT? Bij een ICT detacheringsbureau zoals QISS IT kan je terecht voor een opleiding tot IT specialist! Of je nou ervaring hebt in het gebied van de ICT of niet je blijft doorontwikkelen, mee met de nieuwste technieken en zaken in de wereld van de IT.


Di 10 Mei 2022

Ben je benieuwd wat een ICT detacheringsbureau kan betekenen? Lees dan snel verder.

Wat doet een IT detacheringsbureau?

Het concept van een detacheringsbureau is vrij simpel. Een bedrijf heeft extra medewerkers nodig voor een project of taak maar wilt geen personeel inhuren of een hele campagne voor sollicitaties opzetten, en gaat daarom naar een IT detacheringsbureau. Hier kunnen ze specialisten en personeelsleden inhuren voor een bepaalde periode die de processen en projecten kunnen ondersteunen en helpen waar het nodig is. Dit werkt in het voordeel van het personeel van het detacheringsbureau maar ook de bedrijven die ervoor kiezen om het personeel in te huren.

Waarom is werken bij een IT detacheringsbureau zo aantrekkelijk? Omdat het bedrijf QISS IT veel connecties heeft kan je gemakkelijk een baan of vacature vinden die je aanspreekt. Daarnaast kan je ook een traineeship volgen in de IT wanneer je minder ervaring hebt op het gebied van de IT. Je wordt geplaatst in een werkomgeving waar je ervaring op kan doen en mee leert te werken met de bedrijfsstroom in verschillende sectors. Een ICT detacheringsbureau zorgt er voor dat je blijft door ontwikkelen en een erkende IT specialist wordt.

Wil je gaan werken in de IT zonder ervaring, dan is QISS IT het ideale detacheringsbureau om bij te starten. Als eerst leer je alles over de basis van IT, en vervolgens ga je direct door met dit toepassen in de praktijk. Het luisteren naar lessen en colleges soms vermoeiend kan zijn en dat alle stof niet even makkelijk is te begrijpen. Hierdoor is er gekozen voor een leertechniek waar je in de praktijk meewerkt en ondersteund wordt door bestaand personeel!

Wat een detacheringsbureau in de IT kan betekenen

Of je nou een bedrijf bent dat op zoek is naar detacheringspersoneel, een student in de wereld van de IT of je altijd al hebt gedroomd over het werken in de IT kan je terecht bij QISS IT. Het bureau zorgt er niet alleen voor dat je meer leert over de verschillende processen in de IT door middel van verschillende bedrijven die je inhuren als detacheringspersoneel maar ook door onze nieuwe IT-specialisten te ondersteunen.

QISS IT: bijbanen in de ICT is de perfecte werk- en leeromgeving voor mensen die meer willen weten over de wereld van ICT of meer ervaring op willen doen met verschillende banen binnen dit gebied. Bij QISS IT kan je specialiseren in je favoriete sector van de IT en een baan vinden als detacheringspersoneel bij verschillende bedrijven die met deze sector werken. Interesse? Bezoek snel de website van QISS IT. 

< Alle nieuwsberichten