Drie ideeën voor leuke en unieke teamuitjes

Teamuitjes zijn, naast dat ze leuk zijn, belangrijk en goed voor het team en het groepsgevoel bij alle werknemers. Misschien lijkt het een leuk excuus om te drinken en een avond gezellig de stad in te gaan of iets dergelijks, maar het is nou eenmaal goed om regelmatig iets te gaan doen met je werknemers.


Wo 13 Okt 2021

Je werkt tenslotte met zijn allen samen en het is dan ook fijn als er een goed groepsgevoel hangt. Maar wat zijn nou leuke en originele teamuitjes om met zijn allen te gaan doen? De volgende drie dingen zijn erg leuk en maken elk bedrijfsuitje tot een feest.

De natuur in

Wie houdt er nou niet van buiten zijn? Er zijn allerlei activiteiten denkbaar die je buiten kunt doen. Denk aan een dierenpark bijvoorbeeld. Ga gezellig met zijn allen eten en krijg daarna een rondleiding door een dierenpark. Of een pretpark. Of ga bijvoorbeeld iets doen zoals naar een klimpark, en ga met zijn allen zowel actief bezig als er een leuke dag van maken. Dit soort dingen vind je op diverse plekken, maar ongetwijfeld dat het een leuk en geslaagd teamuitje wordt.

Een escape room

Heb je niet een hele grote groep, of juist zo’n grote groep dat je het in groepen van 4-6 kunt delen? Dan is een escape room zeker een leuk idee. Het is niet alleen leuk, het zet je aan het werk en moet echt met zijn allen samenwerken om de escape room op te lossen. Dat versterkt het groepsgevoel natuurlijk al helemaal. Vaak raak je op zulke dagen aan de praat met mensen waar je wellicht nog helemaal niet veel over weet, en dat maakt het extra leuk. Ga hierna bijvoorbeeld lekker de stad in en ergens eten en/of drinken met zijn allen, en zeker wordt dit een leuke dag.

Volg een interessante workshop

Workshops zijn altijd leuk en wellicht zijn standaard workshops een beetje afgezaagd, een leuke en interessante workshop kan een bedrijfsuitje zeker ontzettend leuk maken. Je kunt gaan voor iets wat past bij het bedrijf en de sector waarin je werkt, maar je kunt ook juist compleet de andere kant op denken. Een toneel workshop voor een bedrijf dat in de media werkt, dat is toch juist leuk? Ga op zoek naar iets wat past bij jou als bedrijf en kies een workshop waar je met zijn allen veel plezier uit kunt halen, en ongetwijfeld dat je deze kunt vinden.

< Alle nieuwsberichten