Driessen Autolease en Louis Verwimp beginnen aan mooie samenwerking

Driessen Autolease verruimt zakelijk mobiliteitsaanbod met elektrische fietsen van Louis Verwimp.


Ma 17 Apr 2023

Fietsengroothandel Louis Verwimp is al sinds 2021 leverancier van elektrische fietsen voor het zakelijke fietsleaseplan van Driessen Autolease. Onlangs hebben de twee Brabantse familiebedrijven de samenwerking versterkt door de fietsen niet alleen te presenteren in het kenniscentrum van Driessen E-mobility, maar ook actief in de te zetten als leenfiets of vervangend vervoer bij Driessen Autolease.

Duurzaam mobiliteitsaanbod
Duurzame mobiliteit draait al lang niet meer alleen om elektrische auto’s. In het Driessen E-mobility kenniscentrum, gelegen direct naast het pand van Driessen Autolease, zijn alle vormen van elektrisch personenvervoer vertegenwoordigd. Dankzij de samenwerking met Louis Verwimp, vindt men ook e-bikes van de merken Superior, Bikkel Bikes en Rock Machine bij Driessen E-mobility. Zo wordt het leasen van elektrische fietsen meer onder de aandacht gebracht bij de zakelijke markt. Tevens worden de e-bikes ingezet als leenfiets en als vervangend vervoer tijdens onderhoud of reparatie van een leaseauto.

Zakelijke fietslease
Driessen biedt een aantrekkelijke “all-inclusive” leasefietsregeling aan voor zakelijke klanten. Met een leasefietsregeling kunnen werkgevers de optie tot vitaal en duurzaam woon-werkverkeer bieden aan medewerkers. Werknemers betalen 7% bijtelling over de nieuwwaarde van de fiets voor onbeperkt privé gebruik. Een leasefiets levert al snel een fiscaal voordeel op van circa 30% ten opzichte van aankoop.

Louis Verwimp, directeur-grootaandeelhouder, over de samenwerking: “Zowel elektrificatie als leasing zijn belangrijke speerpunten op dit moment, waarbij oplossingen voor elke leeftijdscategorie en voor elke portemonnee bereikbaar kunnen zijn. Door onze samenwerking met Driessen Autolease hopen wij bij te kunnen dragen aan een duurzame vorm van mobiliteit voor het bedrijfsleven. Mooie bijkomstigheid is de gedeelde gedachte ten aanzien van het milieu en de algehele vitaliteit van de mens.”

Driessen Autolease mobiliteitspartner van PSV
De samenwerking tussen de twee Brabantse familiebedrijven is ontstaan via het netwerkplatform van “PSV Business”; een zakelijk netwerk waar beide bedrijven bij aangesloten zijn.Louis Verwimp is Official Supplier van de PSV Vrouwen en Driessen Autolease mag zich al vele jaren trotse mobiliteitspartner van PSV noemen. François Driessen, algemeen directeur van de Driessen Autogroep, is dan ook verheugd dat het partnerschap met PSV heeft geleid tot deze nieuwe samenwerking. 

Over Driessen Autolease
Driessen Autolease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij welke onderdeel uitmaakt van de Driessen Autogroep. Met een breed aanbod van diensten geeft de leasemaatschappij invulling aan alle mobiliteitswensen van de zakelijke en particuliere rijder. Zo behoren onder andere full operational lease, wagenparkbeheer, carsharing en fietslease tot het aanbod.

Over Louis Verwimp
Louis Verwimp is een gespecialiseerde groothandel in fietsen, fietsonderdelen en accessoires. De groothandel brengt het omvangrijke assortiment, met merken als Bikkel Bikes, Superior en Rock Machine, als one-stop-shop voor de vakhandel op de markt en is tevens partner voor lease concepten.

< Alle nieuwsberichten