ECLISSI: Betekenis van de Eternity ring?

Ook wel infinity of alliance ring, in Italië Eternelle, genoemd.


Do 17 Mei 2018

De betekenis van een Eternity ring
Het is een symbool van never-ending love: een teken van eeuwige en oneindige liefde die een man en een vrouw samen willen delen.

De geschiedenis van een Eternity ring
Het idee van een eternity ring gaat ongeveer 4.000 jaar terug naar de Egyptische tijd. Vroege eternity ringen waren ontworpen als beeld van een slang die zijn eigen staart verslindt. Het is een van de oudste mythische symbolen ter wereld en wordt gebruikt om de eeuwigheid weer te geven, vaak aangeduid als de 'ouroboros' en betekent staart-eter.

Wanneer te geven of ontvangen?
Vaak wordt de ring gegeven als een geschenk om een bijzondere gebeurtenis te herdenken, zoals een huwelijksverjaardag of de geboorte van een kind. Natuurlijk zijn niet alle eternity ringen bedoeld om een mijlpaal te markeren. De ring kan ook worden gegeven om de eeuwige levenscirkel te symboliseren en om de oneindigheid van de liefde te vieren. Of verwen uzelf met een prachtig juweel!

Hoe wordt de eternity ring gedragen?
De eternity ring kan solitair op de ringvinger van de linkerhand worden gedragen, of als u al een trouwring en een verlovingsring hebt, aan de rechter ringvinger. Traditioneel wordt de eternity ring ook gedragen in combinatie met een solitaire (engagement) ring of met onze ring Trilogy.

Lees het volledige artikel hier.

< Alle nieuwsberichten