Flex IT Rent faciliteert de thuiswerker

Een wettelijk recht op thuiswerken. Als het aan D66 en GroenLinks ligt, komt deze regeling er zo snel mogelijk. Deze politieke partijen pleiten ook voor een fiscale tegemoetkoming voor werkgevers zodat zij hun werknemers een veilige thuiswerkplek met bijbehorende inrichting kunnen bieden.


Vr 29 Mei 2020

Thuiswerkers hebben niet alleen meubilair nodig, zij moeten ook kunnen beschikken over apparatuur zoals laptops, tablets en smartphones. Voor bedrijven kan dit een behoorlijke investering betekenen. Daarom is het prettig dat je IT kunt huren. Hiermee zorg je ervoor dat jouw medewerkers de juiste devices, programma’s en beveiliging hebben om hun werk net zo goed te kunnen doen als op kantoor.

Veilig thuiswerken
Sinds de coronacrisis werken we massaal thuis. Privé en zakelijk lopen door elkaar, mede doordat we privé-apparatuur ineens ook gebruiken voor zakelijke doeleinden. Dit komt de veiligheid niet ten goede. Door bijvoorbeeld smartphones en tablets voor jouw medewerkers te huren, zorg je ervoor dat zij hun werk en privé gescheiden kunnen houden. Privé apparatuur kun je niet in beheer (laten) nemen, zakelijk gehuurde devices wel. Hiermee zorg je ervoor dat jouw medewerkers altijd de laatste versie van software gebruiken. 

Ook voor tijdelijke projecten
Met alleen een smartphone en een Ipad ben je er nog niet. Een laptop is onmisbaar voor thuiswerkers, vanwege onder andere de betere grafische opties en grotere opslagcapaciteit. Daarnaast is het voor de broodnodige rust prettig als zakelijk belverkeer alleen binnenkomt op de zakelijke smartphone. Kunnen de kids fijn op de privé devices aan de slag. Het huren van IT is ook een mooie oplossing voor tijdelijke projecten. 

Wil je laptops huren, neem dan contact op met Flex IT Rent. Hier kun je 1 laptop of Ipad huren, maar ook 100. Alle devices worden geïnstalleerd geleverd met de software van jouw keuze. Flex IT Rent verhuurt zowel nieuwe als refurbished devices. Meer informatie over
Ipads huren, smartphones en laptops huren vind je op flexitrent.com

< Alle nieuwsberichten