Geef het kantoor een make-over met deze 4 handige tips!

We zijn met zijn allen massaal aan het thuiswerken. Dit betekent een leeg kantoor. Vaak een goede reden om wat achterstallige klusjes op te pakken en het kantoor eens te voorzien van een goede schoonmaakbeurt. Maar hoe leuk is het voor jouw werknemers dat als ze terugkomen het kantoor een make-over heeft gekregen? Je doet het heel gemakkelijk met deze 4 tips!


Vr 29 Mei 2020

1. Verander de vloer
Altijd al een gietvloer of mooie houten vloer op kantoor willen hebben? Dan is dit het moment. Nu er toch tijdelijk geen werknemers over de vloer komen, is dit de kans om de gehele vloer aan te pakken. Naast dat je de vloer helemaal kunt vervangen, is het ook een goed idee om de huidige vloer in de wax te zetten of helemaal aan te pakken. 

2. Kies voor een ander kleurtje op de muur
Naast dat de vloer een aandachtspunt is, kan ook de muur veel impact hebben op de look and feel van je kantoor. Daarom is het goed om zo nu en dan de muren aan te pakken. Wat dacht je van een ander kleurtje? Kies hierbij voor neutrale, lichte kleuren die de accenten van het kantoor goed belichten. Wil je helemaal gek doen? Ga dan voor 1 muur met behang. Haal die behanglijm en kwasten maar in huis en ga helemaal los. Je weet zeker dat dat voor een echte eyecatcher kan zorgen. 

3. Leuke accessoires 
Natuurlijk hoef je niet altijd drastische maatregelingen te nemen als je een kantoor wilt veranderen. Door de huidige accessoires te vervangen door nieuwe, hippere accessoires verandert er ook al veel. Zorg bijvoorbeeld voor nieuwe lampen of kies voor leuke schilderijtjes aan de muur. Met secondelijm bevestig je zo de leukste dingen aan de muur. Let er wel op dat je ze ook weer kunt weghalen, als het helemaal niet bevalt bij je werknemers. 

4. Kies voor groen 
Planten doen het altijd goed. Door een paar grote planten op kantoor te plaatsen zal het beeld van kantoor in een keer veel veranderen. Maar naast dat planten super leuk staan in een groot kantoor, nemen ze vele voordelen met zich mee. Zo zuiveren ze de lucht in het kantoor en zorgen ze voor meer zuurstof. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van je medewerkers. 

Met deze 4 tips geef je jouw kantoor een make-over. Een leuke verrassing voor als het thuiswerken niet meer hoeft en je werknemers weer naar kantoor komen.< Alle nieuwsberichten