Gianotten Printed Media viert 100-jarig bestaan

Gianotten Printed Media bestaat op 19 augustus 100 jaar. Nadat op 19 augustus 1919 Hendricus Gianotten een drukkerijtje begon boven zijn eigen keuken, is Gianotten inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 50 medewerkers en is het de grootste zelfstandige offset drukkerij van Zuid-Nederland.


Ma 12 Aug 2019

Waar de oorsprong van Gianotten ligt in de Besterd, is het familiebedrijf nu al sinds 1922 gevestigd aan de Bredaseweg 61 in Tilburg. Daar waar ze zich specialiseren in verschillende soorten drukwerk en waar het bedrijf wordt klaargestoomd voor de volgende eeuw van haar bestaan.

Soorten drukwerk
Drukwerk, ook wel aangeduid als offline communicatie, heeft de laatste jaren terrein verloren maar is bezig aan een revival. Communicatie is van alle tijden en print wordt weer steeds meer ingezet en versterkt ook de online communicatie. Gianotten Printed Media produceert een breed scala aan verschillende soorten drukwerk. Van brochures en catalogi tot tijdschriften, boeken en promotiemateriaal. Daarnaast veredelen, stansen, rillen, vouwen, snijden, hechten, personaliseren en postaal verwerken ze allemaal onder één dak.

Directiewissel
Rondom het 100-jarig bestaan vindt er ook een verschuiving plaats binnen Gianotten. Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan een aantal jaren als directeur, verlaat Dré Stevens de organisatie en heeft Ron Boer per 1 april jl. het stokje van hem overgenomen om het bedrijf te transformeren naar een wendbare en klantgerichte organisatie welke klaar is voor de toekomst.

Open dag
Om het 100-jarig jubileum groots te vieren, organiseert Gianotten op 12 september een open dag speciaal voor hun klanten, leveranciers en zakenrelaties. Naast die open dag wordt er ook nog een jubileumfeest georganiseerd voor alle medewerkers en hun partners. Op deze dagen zal niet alleen het jubileum gevierd worden, maar zal ook Dré Stevens bedankt worden voor 42 jaar trouwe dienst.

< Alle nieuwsberichten