HKB opent nieuwe vestiging in De Kempen

HKB heeft begin september zijn zevende vestiging in regio De Kempen geopend. HKB heeft de ambitie dit jaar een stevige groei door te maken in het aantal kantoren door heel Nederland. Huib van Leeuwen gaat Kempische ondernemers helpen om met meer succes en plezier te ondernemen.


Wo 22 Sep 2021

Met meer plezier en succesvoller ondernemen in De Kempen
HKB De Kempen richt zich op MKB’ers in de regio De Kempen. Huib van Leeuwen helpt ondernemers op een praktische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie. Hij draagt graag bij aan het realiseren van hun droom. Door zijn ervaring als Operationeel Directeur in de automotive sector gepaard met een generalistische blik is hij een waardevolle sparringpartner voor ondernemers. “Samenwerking is in de Kempen van groot belang. Ik krijg veel energie van het feit dat ik mijn ervaring kan inzetten voor de ondernemers in De Kempen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Stevige groei naar 10 vestigingen in 2021
HKB heeft de ambitie dit jaar een stevige groei door te maken in het aantal kantoren. Eerder dit jaar zijn de vestigingen in Valkenswaard, 's-Hertogenbosch, Geldrop en Gemeente Meierijstad geopend. Op korte termijn opent HKB meerdere vestigingen in Nederland om zo de bereikbaarheid te verhogen.  

Lees meer over HKB advies, haar kernwaarden en visie

< Alle nieuwsberichten