Hoppenbrouwers Techniek opent vestiging in Breda

Hoppenbrouwers Techniek opent op vrijdag 29 november een vestiging op bedrijventerrein Steenakker in Breda. Het is de elfde vestiging van deze snelgroeiende technisch dienstverlener die elektronische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt.


Ma 25 Nov 2019

Onder leiding van ‘oud gediende’ Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers er met ruim 25 medewerkers. Op uitnodiging van Hoppenbrouwers trapt Burgemeester Paul Depla dit feestelijke moment letterlijk af, waarbij ook algemeen directeur Henny de Haas aanwezig zal zijn.

Betere bediening regio West-Brabant
Hoppenbrouwers is op zich al langer actief in Breda. Zo verzorgde het bedrijf als hoofdaannemer onder meer de plaatsing van bijna 7.000 zonnepanelen op het grootste publieke zonnepark van Nederland, ZonneWIJde. Ook komt een belangrijk deel van haar relaties en medewerkers uit Breda. Door daar nu met een eigen vestiging aanwezig te zijn, kan Hoppenbrouwers hen nog beter van dienst zijn en biedt het bedrijf nieuwe werkgelegenheid in de regio West-Brabant. In Breda start Hoppenbrouwers met twee teams (service en utiliteit & woningbouw) en is het bedrijf nog op zoek naar nieuwe technische medewerkers.

Wedstrijdsponsor NAC
Voor de opening op 29 november worden - naast pers - klanten, relaties, nieuwe buren van bedrijventerrein Steenakker en de businessclubs van voetbalclub NAC uitgenodigd. Bovendien is Hoppenbrouwers die avond, naast hun huidige sponsorovereenkomst met de Bredase voetbalclub, ook wedstrijdsponsor bij NAC-MVV. 22 kinderen van medewerkers zullen als ‘player escorts’ de teams het veld op begeleiden. Hoppenbrouwers heeft haar relaties gevraagd geen cadeaus mee te nemen, maar een donatie te doen aan hun samenwerkingspartner De Uitvindfabriek in Breda.

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meer dan duizend medewerkers op meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen. Bij het 100-jarig bestaan in 2018 kreeg Hoppenbrouwers Techniek het Predicaat Koninklijk. 

Datum: vrijdag 29 november
Tijd: 16:00 tot 19:30 uur (officiële opening om 17:00 uur)
Locatie: Veldsteen 23 in Breda (bedrijventerrein Steenakker)

< Alle nieuwsberichten