ICN Solutions wint Autodesk EMEA ‘Power of One’ Award

ICN Solutions uit Den Bosch heeft tijdens het jaarlijks Autodesk partner event ‘One Team’ (OTx) in Kopenhagen de ‘Autodesk Power of One’ Award gewonnen voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Een bekroning op het deskundige en klantvriendelijke relatiebeheer van twintig jaar ICN Solutions.


Wo 2 Mei 2018

ICN Solutions is Autodesk Gold Partner. Deze status is uitsluitend weggelegd voor de gekwalificeerde partners van Autodesk, die voldoen aan de door Autodesk gestelde eisen op verschillende vakgebieden. Om zo te zorgen voor hoogwaardig deskundig advies, trainingen en consultancy aan de eindgebruiker. Deze deskundigheid maakt het mogelijk om de gebruikers van Autodesk-oplossingen, klein en groot, te adviseren bij complexe projecten. Zo ook bij een project in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss. ICN Solutions heeft alle aanwezige software in kaart gebracht en een advies uitgebracht over de benodigde softwareoplossingen. Dit resulteerde in geslaagde implementatie, gevolgd door efficiëntie in bedrijfsprocessen. Deze succesvolle samenwerking werd in Kopenhagen door Autodesk beloond met een eerste prijs in EMEA, de Autodesk Power of One Award.

‘ICN Solutions heeft een hoge kenniskwaliteit bewezen en is een eerlijke partner die ons als een handschoen past’, aldus Hendriks Bouw en Ontwikkeling. ‘Een juiste keuze in de weg naar het meest innovatieve bedrijf in de Nederlandse bouw.’ ICN Solutions is trots dat deze klantbenadering door zowel hun relatie Hendriks Bouw en Ontwikkeling en ook door Autodesk via deze award nog eens extra wordt beloond.

< Alle nieuwsberichten