Innovatieve trends in magazijninrichting voor jouw bedrijf

Ben je op dit moment erg druk in de weer met het plannen van een nieuwe magazijninrichting? Misschien ontvang je op korte termijn de sleutels van een gloednieuw pand. Of je wilt simpelweg de huidige magazijninrichting een keer goed onder handen nemen en de ruimte meer efficiënt gaan benutten.


Di 23 Apr 2024

In beide gevallen zijn er een paar trends op het gebied van de magazijninrichting die zeker het overwegen waard zijn. Is je interesse gewekt? En kom je hier graag wat meer over te weten? In dit blog hebben we twee populaire trends op het gebied van de magazijninrichting voor je op een rijtje gezet.

 

Het laten plaatsen van een entresolvloer voor de magazijninrichting is een erg populaire keuze

Voor de magazijninrichting van jouw bedrijf heb je vast en zeker al eens wat gehoord over het laten installeren van een entresolvloer. En dat dit een erg populaire trend onder bedrijven is, is eigenlijk niet zo gek. Met een relatief voordelige investering kun je erg makkelijk meer vloeroppervlak creëren. En dat zorgt er dus voor dat je niet langer meer hoeft te investeren in een nieuw of extra land voor het magazijn. Redenen genoeg dus om je hier wat meer in te gaan verdiepen, aangezien dit type vloer in vrijwel ieder formaat te realiseren is.

 

Ga de hoogte in met de opslag van goederen en kies voor een palletstelling

Een andere populaire trend voor de magazijninrichting voor bedrijven? Dat is investeren in een palletstelling. Dat heeft natuurlijk ook zo zijn redenen. Een palletstelling is erg makkelijk te realiseren, in tal van formaten te verkrijgen en heeft een extreem hoog duurzaam karakter. En aangezien je flink de hoogte in kunt gaan met dit type stelling, kun je ook nog eens maximaal profijt hebben van de hoogte van het pand.

 

Laat je door een specialist op het gebied van de magazijninrichting adviseren en ontdek wat de meest innovatieve trends voor je bedrijf zijn

Kun je eigenlijk niet wachten om gedetailleerd aan de slag te gaan met de magazijninrichting van jouw bedrijf? Dan is het slim om op korte termijn in contact te komen met een expert uit de branche. Tijdens een vrijblijvend gesprek kom je alles te weten over de laatste trends voor de magazijninrichting voor jouw bedrijf. Maar je krijgt ook meteen een eerlijk en betrouwbaar advies wat het beste werkt voor het pand dat je huurt of in bezit hebt.

< Alle nieuwsberichten