Inter Actus, Waalwijk, versterkt haar fusie- & overnamepraktijk

Vanaf 1 september is Roland Mooren bij Inter Actus gestart om leiding te geven aan de fusie- & overnamepraktijk. Roland was hiervoor werkzaam als CFO bij de bij de Pon Commercial Vehicle Groep in Leusden, onderdeel van Pon.


Ma 14 Sep 2020

Joost de Wind, partner van Inter Actus: “Als Inter Actus hebben we de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt op het gebied van fusies & overnames. Wij verwachten de komende tijd weer een toename van het aantal fusies & overnames en willen ons hierop goed voorbereiden. Wij zijn dan ook erg blij met de komst van Roland. Zijn brede kennis, ervaring, interesse en drive sluiten uitstekend aan bij de fusie & overname activiteiten van Inter Actus. Roland heeft diverse leidinggevende functies uitgeoefend in de financiële discipline en is altijd zeer betrokken bij de strategie en ontwikkeling van de business. Bij Pon heeft hij diverse transacties succesvol afgerond, zoals de verkoop van omvangrijke leaseportefeuilles en de aan- en verkoop van diverse dealer- en productiebedrijven. Door de verdere ontwikkeling van onze fusie- & overnamepraktijk zullen we onze klanten in de verschillende sectoren nog beter kunnen bedienen.” 

Bij Inter Actus kun je naast fusies & overnames ook terecht voor financieringen, hersteltrajecten en organisatieontwikkeling. Kijk voor meer informatie op onze website www.interactus.nl. Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn of is er behoefte aan een persoonlijke kennismaking met Roland Mooren, neem dan contact met ons op.

  

< Alle nieuwsberichten