Jaarcongres Forward Thinking van ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 29 maart 2018 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘the future is now!’ Topspreker Steven van Belleghem en Marjolein Mens, manager Strategie & Onderzoek van de Efteling, bieden bezoekers een blik op de toekomst.


Di 6 Feb 2018

John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie ABAB Accountants en Adviseurs: 'De wereld om ons heen verandert razendsnel. Met de komst van artificial intelligence verandert de relatie tussen bedrijven en klanten drastisch. Willen bedrijven klantgericht blijven, dan moeten zij mee met deze ontwikkelingen. Dat vereist visie en een vooruitziende blik. Tijdens het congres bieden wij inzicht, inspiratie, tips en de gelegenheid om hierover met andere ondernemers van gedachten te wisselen.'

Hoe technologie klantrelaties en gastbeleving verandert
Het ABAB jaarcongres Forward Thinking 2018 biedt een inspirerende blik op de toekomst. Steven van Belleghem verbluft met zijn toekomstvisie. Hij vertelt hoe artificial intelligence en automatisering nu al klantrelaties veranderen. Zijn praktische voorbeelden van toepassingen over de hele wereld bieden ook uw business kansen. Marjolein Mens neemt de aanwezigen mee op reis en blikt vooruit op de gastbeleving in 2030. Ze vertelt hoe de Efteling, gevoed door technologie en storytelling, droomt van een perfecte gastbeleving waarin medewerkers alle ruimte hebben voor echt contact met hun gasten.

Meer informatie en aanmelden
Het congres vindt plaats op donderdag 29 maart 2018 in het Efteling Theater. Het is bedoeld voor ondernemers en directeuren uit het midden- en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via www.abab.nl/forwardthinking. Daar vind je ook meer informatie over het congres en de sprekers.

< Alle nieuwsberichten