JM Corporate Finance: Overname in de huisdierenbranche

Recentelijk heeft JM Corporate Finance A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper mogen begeleiden bij de verkoop aan de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NMP).


Wo 18 Jan 2023

Beide ondernemingen worden daarmee onderdeel van de E-com2 Group, de nieuwe bedrijfsgroep van NMP die bestaat uit verschillende groothandels met een sterk e-commerce karakter welke bedrijven complementair zijn aan elkaar. 

A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper zijn beide actief in de huisdierenbranche middels groothandels- en e-commerceactiviteiten.

 

Door de overname van beide bedrijven blijft de onderlinge chemie gehandhaafd. Vanuit de E-com2 Group kan de onlinestrategie van A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper de komende jaren verder uitgebouwd worden. Middels een Shared Service Center binnen de E-com2 Group kan op een efficiënte wijze kennis en kunde binnen de groep worden gebundeld en gedeeld waarvan ook A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper de komende jaren hun vruchten kunnen plukken.

 

Na diverse kennismakinggesprekken met verschillende kandidaat-kopers hebben Martijn en Marjolein Kluit de perfecte ‘fit en klik’ gevonden met NMP. Voor JM Corporate Finance was dit een leuk, voorspoedig en enerverend traject.

 

Martijn: “Ondanks dat het verkooptraject zeker intensief was, heeft JM Corporate Finance er altijd voor gezorgd dat het voor mij overzichtelijk en begrijpelijk bleef. Een fijne partner die echt ondersteunt waar nodig.”

 

Wij wensen Martijn, Marjolein en NMP veel succes bij de verdere overdracht en exploitatie van A.K. for Pet’s en De Huisdiersuper.

 

Wilt u meer weten over de ins en outs van een koop-/verkooptraject of heeft u behoefte aan advies over de waardering van uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

JM Corporate Finance B.V.

 

Jan van Wijngaarden, Managing Partner                          Bart Koreman, Partner                                

jvw@jmpartners.nl                                                        bk@jmpartners.nl

06 – 53 229 496                                                           06 – 55 718 515                                                              

                                                                                                                                                                            

www.jmpartners.nl

info@jmpartners.nl                      

< Alle nieuwsberichten