Kinderen mee naar het werk bij HAVEP in Goirle

Vandaag werd door ruim 90 procent van de basisscholen in Nederland gestaakt. Vanwege de late aankondiging, vorige week pas, was dit voor veel ouders een flinke uitdaging om nog opvang te regelen. Grote organisaties zoals ING boden gelukkig al bij de eerste staking een helpende hand. Om eigen medewerkers uit de brand te helpen, sloot HAVEP zich daar vandaag enthousiast bij aan.


Di 12 Dec 2017

Alle medewerkers van HAVEP mochten vandaag hun kinderen voor een dag meenemen naar het werk. Zelden staat er iemand zodanig te springen om naar het werk te mogen als deze groep kinderen vandaag! Annemiek van Puijenbroek, moeder van CEO Anna, stortte zich meteen vol enthousiasme op het dagprogramma voor de kids: ‘Wat een mooie gelegenheid om de ouders een dag uit de brand te helpen en de kinderen te laten zien wat een leuk bedrijf HAVEP is.’

Genoeg te doen op het terrein van de Puij: ‘Vanmorgen begonnen we met een rondleiding door de oude fabriek en langs de houtkachel gevolgd door een heuse workshop ‘piratendoek maken’ in het kleine atelier aan de Bergstraat. Als kers op de taart werd de boerderij van de familie van Puijenbroek bezocht en mochten er kalfjes worden geaaid. Voor alle leeftijden was er wel wat te doen.’ Zo vertelt Wout (7 jaar) trots dat hij maar liefst een score van 293 punten heeft behaald op de elektrische boksmachine in de spelletjeslounge.

Natuurlijk is het niet te hopen dat de leraren binnenkort weer gaan staken, maar mocht dat gebeuren dan weet HAVEP wel raad!

< Alle nieuwsberichten