L&P uit Zevenbergen sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten breidt haar werkgebied in West-Brabant uit. L&P te Zevenbergen sluit zich aan bij het Brabantse accountantskantoor.


Wo 1 Dec 2021

Vermetten | accountants en adviseurs is een full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken ruim 225 professionals vanuit diverse vestigingen in Midden- en West-Brabant, waaronder Roosendaal, Etten-Leur, Made, Gilze, Diessen, Tilburg en Waalwijk.

De diensten van L&P zullen vanaf 1 januari 2022 worden voortgezet onder de vlag van Vermetten vanuit de nabijgelegen vestiging te Etten-Leur, Bredaseweg 107. 

Voor L&P biedt aansluiting bij Vermetten zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten o.a.: Audit, Corporate Finance, Juridische Dienstverlening, Vastgoedadvisering, Financiële en Estate-planning, HR-advies, Agro- en E-commerce-specialisme. 

Voor Vermetten betekent deze aansluiting een uitbreiding van haar werkgebied in West-Brabant naar Zevenbergen, Moerdijk, Klundert en omgeving. Bekijk meer informatie op www.vermetten.nl. 

 

< Alle nieuwsberichten